05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

ELİF BALCI FİSUNOĞLU ECM YÖNEMİNDE

Avrupa Turizm Şehirleri Federasyonu yönetimine ( ECM- European Cities Marketing ) İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu seçildi. ECM'in 32 ülkeden 100 Avrupa şehrini temsilen 110 üyesi bulunuyor

ELİF BALCI FİSUNOĞLU ECM YÖNEMİNDE

19 Haziran 2013 / 13:04

TURİZMİN SESİ

Attila Güvenç
İstanbul(Anayurt)-  Avrupa merkezli şehir turizm ofisleri ile kongre ve ziyaretçi bürolarının üyesi olduğu en önemli organizasyonlarından  Avrupa Turizm Şehirleri Federasyonu yönetimine ( ECM- European Cities Marketing ) İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu  ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu seçildi. ECM'in 32 ülkeden 100 Avrupa şehrini temsilen 110 üyesi  bulunuyor.
 
 ICVB Genel Müdürü Fisunoğlu, yönetime seçilmesi ile ilgili olarak "Son yıllarda İstanbul'un kongre ve toplantı sektöründe artan başarısını sürdürmemiz açısından uluslararası sektör örgütlerindeki temsilimiz ve aktif görevler almamız lobi faaliyetlerimiz açısından büyük önem taşıyor. ICVB olarak kurulduğumuz günden bu yana uluslararası destinasyon pazarlaması ve kongre-toplantı sektöründeki tüm önemli kurumlara üyeyiz ve aktif olarak faaliyetlerinde yer alıyoruz. Ülkemizin sektörün büyük oyuncularından biri olduğunu vurgulamak adına bu faaliyetlerimiz büyük önem taşıyor" söyleminde bulundu.
 
Kopenhang'da 7 Haziran'da yapılan  ECM Genel Kurulu sonrasında ECM Başkanlığı Dieter Hardt-Stremayr'dan Barselona'lı turizimci Ignacio de Delás'a geçti.  14 Yönetim Kurulu üyesinin görev yaptığı kurulda Kongre Büroları'nı temsilen de 4 üye görev yapmakta.Avrupa Turizm Şehirleri Federasyonunda yönetime gelen Fisunoğlu;  ICCA Mediterranean Chapter Chairperson / Akdeniz Bölge Başkanlığı, PCMA Global Task Force - Uluslararası Çalışma Komitesi üyeliği, MPI Turkey Club Üyelik'ten sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini yapıyor.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.