23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ELİNDE TUTANLARI HEYECANLANDIRACAK

Müziğin, eğlencenin ve yeniliklerin vazgeçilmez markası Miller, “Release the Fresh” konseptini şimdi de şişelerine taşıdı.

ELİNDE TUTANLARI HEYECANLANDIRACAK

06 Temmuz 2009 / 17:00

TURİZMİN SESİ
Yaz boyunca çok özel noktalarda bulabileceğiniz sınırlı sayıda üretilen bu özel şişelerle müziği, şehrin ritmini ve yenilikçi ruhunu içinizde hissedeceksiniz. Miller'ın yenilikçi dünyasından yola çıkılarak tasarlanan bu yeni ambalaja, Miller dünyasının tüm özellikleri yansımış durumda: Miller'ın her zaman sahiplendiği müzik dünyasından büyülü tınılar yükselten hoparlörler, hep şehrin kalbinde ve şehirli hissettirdiği etkinlikleri ile bina illüstrasyonları ve tüm bunların en önemlisi her zaman yeni olana şans veren ve destekleyen bir öncü olarak “Release The Fresh” mesajı. Miller'ın alıştığımız sarı rengi ise Limited Edition şişelerin üzerinde gözalıcı ve şık bir altın sarısı olarak karşımıza çıkıyor.

Miller, elinde tutanları heyecanlandıracak özel ürettim şişelerin bu yeni dokusunu tam anlamıyla yaşamaları için “Yaratıcılığına güvenen herkese açık” sloganı ile bir de web sitesi hazırladı. Herkesin yaratıcılığını konuşturabileceği, kendi müziğini ve o müziğin özel şişesini yaratacağı www.miller-limited.com'da aynı zamanda tasarlanan kişiye özel Limited Edition şişeler paylaşılabiliyor ve başkalarının müziği dinlenerek oylanabiliyor.

Miller Limited Edition şişeler için yüksek çözünürlükte ve hızlı çekim yapabilen bir kamera ve çekim yöntemi ile hazırlanan viral film ise sanal alemde her an karşınıza çıkabilir. Filmde bir DJ'in ya da bir dansçının dokunuşu ile Miller Limited Edition şişesinin patlama anı görüntüleri etkileyici bir şekilde izleyicilere sunuluyor. Miller'ın Limited Edition ruhunu yudumlamaya hazırsanız sınırlı sayıda üretilen bu şişeleri kaçırmayın!
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.