22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ELITE WORLD OTELDEN İKİSİ BİR ARADA

İstanbul'un merkezi Taksim'de yer alan Elite World İstanbul Otel iş dünyası için hazırladığı “Cazip Paket” ile toplantı ve konaklamalarınızda size özel ayrıcalıklar sunuyor.

ELITE WORLD OTELDEN İKİSİ BİR ARADA

15 Ekim 2009 / 14:09

TURİZMİN SESİ


1 Kasım 2009– 15 Mart 2010 tarihleri arasında Elite World İstanbul Otel'de “Toplantı Paketi, Konaklama Paketi ile birlikte alındığında her 10 kişide 1 kişi paketlerden ücretsiz yararlanıyor. Misafir memnuniyetine gösterdiği özen doğrultusunda tüm birimlerinde uzman personeli ile hizmet veren Elite World İstanbul Otel, modern teknolojik donanıma sahip toplam 1200 kişi kapasiteli 9 ayrı toplantı salonundaki toplantı ve organizasyonların verimliliğini hedefleyen her ayrıntıyı misafirleri için düşündü.

Toplantı Paketi'ne; projektör, tv, video, slayt, tepegöz, perde, kürsü, mikrofon, flip chart, internet, set menü öğle yemeği, gün boyu çay, kahve, kurabiye servisi ve yemekle birlikte bir adet meşrubat dahil ve paketin kişi başı fiyatı 59TL (kdv dahil).

Konaklama Paketi'ne ise; açık büfe kahvaltı, otopark - vale servisi, hızlı check-out, internet, odada günlük gazete, terlik, bornoz ve özel yastık menüsü, kalış süresince çay, kahve, bir şişe su ikramı, günlük ütü servisi (1 gömlek + 1 pantolon ), talep halinde erken kahvaltı servisi, havaalanına transfer hizmeti, sağlık merkezi kullanımı dahil ve tek/ çift kişilik oda fiyatı 100 Euro (kdv dahil).

Elite World İstanbul Otel'in ayrıcalıklı dünyasını keşfederken SİZ SADECE İŞİNİZİ DÜŞÜNÜN…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.