22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ELİTE WORLD SAPANCA CONVENTİON & WELLNESS RESORT İÇİNDE 4 FARKLI RESTORAN VAR

The Grill Ocakbaşı; kömür ateşinde pişirilen ızgara ve meze çeşitlerine ek olarak yerel ve doğal ürünleriyle konaklama deneyiminize lezzetli bir anı ekleyebilirsiniz

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort içinde 4 farklı restoran var

24 Ekim 2019 Perşembe 00:25

TURİZMİN SESİ


Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ün Mutfağının kıdemli Executive Chef Mithat Yalçınkaya, otel içinde bulunan restoranları ve sunduğu hizmetleri anlattı.  Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’te 400 kişilik The Grill Restorantımız bulunuyor.

executive-chef-mithat-yalcinkaya.jpg

Bu restoran kebapçı ve ocakbaşı olarak hizmet veriyor. The Grill Ocak başında kömür ateşinde pişirilen ızgara ve meze çeşitlerine ek olarak yerel ve doğal ürünleriyle konaklama deneyiminize lezzetli bir anı ekleyebilirsiniz.

executive-chef-mithat-yalcinkaya-001.jpg

Bunun yanında internasyonel yemeklerimiz de var. İtalyan Mutfağını da ilave ettik. Menümüzde pizza ve makarna gibi yemeklerimiz de mevcut. 15 seçenekli böyle bir menümüzde var. Klasik lezzetlerin yanı sıra; dünya mutfağından ilham alınarak hazırlanan makarna, pizza ve balık çeşitlerinin de yer aldığı zengin menüyü keyifle deneyimleyebilirsiniz.

kebap.jpg

TESİSİMİZDE ŞU AN 4 RESTORANIMIZ VAR

executive-chef-mithat-yalcinkaya-002.jpg

ELİTE RESTORANT
Elite Restorantımız daha çok toplantı yemeklerinin verildiği 800 kişilik bir restoran. Elite Restaurant, açık büfe kahvaltılarda ve gruplar için düzenlenen öğlen ve akşam yemeklerinde, misafirlerine şık ve keyifli bir ambiyans sunuyor. Ödüllü şeflerin yönettiği mutfaklarda, dünyanın dört bir yanından ilham alınarak hazırlanan özel lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Elite Restaurant’ta aileniz ve sevdiklerinizle birlikte konaklamanız boyunca keyifli vakit geçirebileceğiniz gibi bireysel ve kurumsal organizasyonlarınız için de grup davetleri düzenleyebilirsiniz. Özel davetleriniz için açık büfe ve menü seçenekleri bulunmaktadır

COFFEE COMPANY
Bizim standartlarımızda kafemiz. Doğa ile iç içe dinlenme imkanı sunan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'ta yer alan ve klasik İtalyan kafeleri tarzında dekore edilen Coffee Company’de kahvenin çekici kokusu eşliğinde güne keyifli bir mola verebilirsiniz. Kahvenizin yanında, ödüllü şeflerimiz tarafından günlük olarak hazırlanan lezzetlerin tatlarına bakabilir, tatil dönüşünde sevdiklerinize şık bir hediye vermek için kendi üretimimiz olan özel yapım çikolatalarımızı tercih edebilirsiniz.

WINE BAR
Wine Bar, keyifli bir sohbet eşliğinde zamanına değer katmak isteyen misafirlerimizi özel lezzetleri ile ağırlıyor.
Türk ve dünya şaraplarını tadabileceğiniz bu sakin ortamda, puro çeşitleri de misafirlerimize sunulmaktadır.

FRESH CORNER
Fit Life Spa & Wellness Center’da yer alan Fresh Corner, lezzet ve sağlıklı yaşamı buluşturan taze içecekler ve lezzetli hafif atıştırmalıklar ile misafirlerini ağırlıyor. Taze, sağlıklı, hafif ve lezzetiyle sizi mutlu edecek alternatifler mevcut. Günlük olarak hazırlanıp sunulan meyve / sebze sularının ve lezzetli enerji içeceklerinin yanında hafif atıştırmalık alternatiflerini de tercih edebilirsiniz. Wellness mutfağında 15 itemlı bir menümüz var. Detox yemekleri ve diyet yemeklerini restorantımız barındırmakta. Çorba, salatalar, tahıllardan yapılan tatlılar, buharda pişmiş yemekler sunuluyor.Bu restoranlarımızın hepsi aktif hizmet veriyor. Ama bizim iddialı olduğumuz restoranımız The Grill Ocakbaşı. Ocakbaşında biz dry aged veriyoruz. Burada t-bone, dana pirzolası ve diğer etlerimizi dry aged yapıyoruz. Tabi bu lokasyonda dry aged yok. Adapazarı, İzmit buralarda dry aged de et yumuşatma tekniği olmadığı için biz burada onu koyduk.

POOL BAR
Pool Bar, havuz kenarında sunduğu lezzetli atıştırmalık ve ferahlatıcı içecek alternatifleri ile misafirlerini ağırlıyor.

ŞÖMİNE BAR
Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'ta yer alan ve 6 büyük şöminenin etrafında misafirlerini ağırlayan Şömine Bar'da içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Kış aylarında Sapanca’da tatil yapmanın güzelliği bir başkadır. Beyazlara bürünen doğanın keyfini Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’un büyülü atmosferinde yaşarken huzur veren doğa yürüyüşlerine çıkabilir, dönüşte ise odun ateşinin çıtırtıları eşliğinde 6 büyük şöminenin yer aldığı Şömine Bar’da içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.

ONE BAR
Klasik İngiliz Pubları tarzında dekore edilen One Bar, gün içinde mola vermek veya günü şık ve neşeli bir ortamda sonlandırmak isteyen misafirlerimizi keyifle ağırlıyor. Rahatlığın ön planda tutulduğu bir anlayışla dekore edilen One Bar’da geçirdiğiniz zaman, şehrin stresinden uzaklaşarak ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmenize yardımcı oluyor.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.