22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ELİTE WORLD VAN OTEL’E MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Elite World Van Otel, milyonlarca aktif ziyaretçisi ve üyesi bulunan TripAdvisor tarafından 2015 Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü

Elite World Van Otel’e Mükemmellik Ödülü

03 Haziran 2016 / 08:42

TURİZMİN SESİ


Gezginler ve otel misafirlerinin TripAdvisor üzerinden verdiği oylar doğrultusunda kazananların belirlendiği Mükemmellik Ödülü, turizm sektöründe en prestijli ödül olarak kabul ediliyor. 2014 yılından itibaren her yıl ödüle layık görülen Elite World Van, bu yıl da başarısını sürdürdü.Dünyanın bağımsız online yorum sitesi olan TripAdvisor, Elite World Oteller zincirinin 35 milyon dolarlık yatırımıyla 2012 yılında hizmete başlayan Elite World Van Otel’i, 2015 Mükemmellik Ödülü’yle taçlandırdı. Seçilen tesislerin konuk ağırlamadaki mükemmellik düzeyinin değerlendirildiği Mükemmellik Ödülü için, gezginler ve otel misafirleri TripAdvisor üzerinden oy veriyor.

TripAdvisor Mükemmellik Ödülü ile sunduğu kaliteyi bir kez daha belgeleyen Elite World Van Otel, dünya standartında sunduğu konaklamanın yanı sıra, bünyesinde yer alan Fit Life Spa&Health Center, One Bar&Night Club, Tepe Ocakbaşı Restoran ve Coffee Company ile konuklarına konfor sunuyor.TripAdvisor Sektörel Pazarlama Başkan Yardımcısı Heather Leisman ödül ile ilgili; “Bu ödül, gezginlerin, sürekli ayırt edici kalitede hizmet veren işletmeleri bulup rezervasyon yaptırmasına yardımcı oluyor. TripAdvisor, rezervasyon kararlarından daha fazla emin olmaları için gezginlere yardımcı olma konusunda böylesine önemli bir görev üstlenmekten gurur duymaktadır. Bu yıl da ödüle layık görülen Elite World Van Otel’i tebrik ediyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.