22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EMİN ÇAKMAK'IN TÜRSAB ADAYLIĞI DOĞRU BİR HAMLE DEĞİLDİR

Emin Çakmak'ın TÜRSAB adaylığının doğru bir hamle olmayacağını açıklayan TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, "İnsanlar bunu fırsatçılık ve vefasızlık olarak değerlendirir" dedi

Emin Çakmak'ın TÜRSAB adaylığı doğru bir hamle değildir

10 Ocak 2018 Çarşamba 15:12

TURİZMİN SESİ


Ortak Akıl toplantıları düzenleyerek TÜRSAB Başkan adaylığını açıklamaya hazırlanan Emin Çakmak'a bir tepki de eski yol arkadaşı Hasan Erdem'den geldi. Emin Çakmak'ın adaylığını açıklamasının doğru bir davranış olmayacağını vurgulayan TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, "Emin Çakmak'ın 23. Olağan Genel Kurulu'nda karşılığı yoktur" dedi.

"İnsanlar sözüne sadık olmalı"

Emin Çakmak'ın 23. Olağan Genel Kurul için, muhalefete destek açıkladığını hatırlatan Hasan Erdem, "Bu genel kurulda muhalefeti desteklediğini deklare eden beyanı var. İnsanlar sözüne sadık olmalı. Bunlar kamuoyunda takip ediliyor" dedi.

"23. Olağan Genel Kurul henüz yapılmadı"

23. Olağan Genel Kurul'un henüz yapılmadığını hatırlatan Hasan Erdem sözlerine şöyle devam etti: "Bizim önümüze sandık konulmadı ve haksız bir şekilde seçim ertelendi. Sonuçta yapılacak olan aynı seçim. Eğer yapılacak olan 24. Olağan Genel Kurul olsaydı Emin Bey'in de sonuna kadar aday olmaya hakkı vardı".

"İnsanlar bunu fırsatçılık olarak değerlendirir"

Hasan Erdem, devam eden Ortak Akıl toplantılarına ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Ortak aklı savunuyorsa eyvallah... Ona bir şey demiyorum. Muhalefetin birleşmesini destekliyorsa ona da bir şey demem. Ama bu genel kurulda Emin'in adaylığının hiçbir karşılığı olamaz. En başta inandırıcılığı olmaz. İnsanlar bunu fırsatçılık olarak değerlendirirler. Emin'in muhalefette bir çabası ve emeği var. Emeğine yazık olur. Karşılık bulmaz".

Vefasızlık olur...

Geçmiş genel kurullarda kendisinin de Emin Çakmak'ı desteklediğini hatırlatan Hasan Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: Emin Çakmak bizin arkadaşımız, meslektaşımız ve kardeşimizdir. Beraber mücadele de verdik. Ben onun başkan adaylığını iki dönem desteklemiş bir adamım. Yeterli de gördüğüm bir kişidir. Ama üzerine basarak söylüyorum 23. Olağan Genel Kurul'da adaylığının karşılığı yoktur. Bu hem vefa açısından, hem de dostluk ve meslektaşlık açısından böyledir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.