29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

EMİRATES’İN MAURİTİUS UÇUŞLARI BAŞLADI

Emirates, Mauritius’un Kapılarını Yurt Dışından Gelen Turistlere Yeniden Açmasıyla, Uçuşlarını Yeniden Başlatıyor

Emirates’in Mauritius Uçuşları Başladı

16 Temmuz 2021 Cuma 00:11

TURİZMİN SESİ


Emirates, 15 Temmuz'dan itibaren Mauritius'a haftada iki uçuş gerçekleştirmeye başlayacak. Havayolu 1 Ağustos'tan itibaren, popüler Hint Okyanusu adasına ikonik Emirates A380 uçağı ile sefer gerçekleştirecek. Emirates, Mauritius’un kapılarını kademeli olarak yurt dışından gelen turistlere yeniden açmasıyla, bu yaz 15 Temmuz'dan itibaren haftada iki uçuşla ada ülkesine uçuşlarını yeniden başlatacağını duyurdu. Havayolu, pazardaki talebi karşılamak üzere ikonik Emirates A380 uçağının 1 Ağustos'tan itibaren Mauritius uçuşlarında kullanılacağını da duyurdu. Tam doz aşısını yaptırmış yolcular, COVID-19 açısından güvenli olduğu önceden onaylanmış otellerde  ada çapında rahat ve güvenli bir seyahatin tadını çıkarabilir.

Emirates'in Mauritius uçuşları Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacak. Uçuşlar, 15 Temmuz'dan itibaren Boeing 777-300ER uçağıyla, 1 Ağustos'tan itibaren ise Emirates A380 uçağıyla gerçekleştirilecek. Emirates'in EK 701 sefer sayılı uçuşu Dubai'den 02:35'te kalkacak ve yerel saatle 09:10'da Mauritius'a varacak. Dönüş uçuşu ise Cuma ve Pazar günleri EK 704 sefer sayılı uçak ile Mauritius'tan 23:10'da kalkacak ve ertesi gün yerel saatle 05:45'te Dubai'ye varacak.

Mauritius'a yapılacak Emirates uçuşları için rezervasyonlar https://www.emirates.com/tr/turkish/ adresinden, seyahat acenteleri veya Emirates Satış Ofisi üzerinden yapılabilir. Havayolu, geniş ve konforlu kabinleriyle yolcuların gözdesi olmaya devam eden Emirates A380 ile gerçekleştirdiği uçuşlarını, talebin kademeli olarak yeniden canlanması ile birlikte artırmayı sürdürecek. A380 şu anda Emirates’in, New York JFK, Los Angeles, Washington DC, Toronto, Paris, Münih, Viyana, Frankfurt, Moskova, Amman, Kahire ve Guangzhou seferlerinde kullanılıyor.

Eşsiz plajları, berrak suları ve göz alıcı manzaralarıyla seyahatseverlerin ilgisini çeken Mauritius, en popüler tatil destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor. Maldivler'e haftalık 28 uçuş ve Seyşeller'e haftalık yedi uçuş gerçekleştiren Emirates, yolcularına ayrıca Hint Okyanusu'ndaki diğer seyahat noktalarının keyfini çıkarma fırsatı da sunuyor.

Mauritius, 15 Temmuz - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında kapılarını aşı olmuş yolculara ve Mauritius vatandaşlarına açıyor. Tam doz aşısını tamamlamış yolcular, ada içerisindeki güvenli olduğu onaylanmış otellerin geniş bir listesinden seçim yaparak “otel tatili” yapmanın keyfini çıkarabilirler. 1 Ekim'den itibaren ise Mauritius, tam doz aşını tamamlamış yolcuların adayı herhangi bir kısıtlama olmaksızın özgürce keşfetmelerine izin verecek. Mauritius'a giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi için yolcular, https://www.emirates.com/tr/turkish/  adresindeki seyahat gereksinimleri sayfasını inceleyebilir. 

Uluslararası sınırların yeniden açılmasıyla ve seyahat kısıtlamalarının azalmasıyla Emirates, ağını güvenli bir şekilde genişletmeyi sürdürüyor. 120'den fazla noktaya seyahat hizmeti vermeye yeniden başlamış olan havayolu, Temmuz ayı sonuna kadar, pandemi öncesindeki uçuş ağının %90'ına yakınını geri kazanmış olacak. Yolcular, Dubai üzerinden, Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik'e rahat ve güvenli yolculuğun keyfini çıkarabilir.

Yolcularının sağlığını birinci öncelik sayan Emirates, yolculuğun her adımına yönelik bir dizi kapsamlı güvenlik önlemi aldı. Havayolu ayrıca yakın zamanda temassız teknolojiyi uygulamaya koyup sunduğu dijital doğrulama hizmeti kapasitesini artırarak yolcularına bu yaz IATA Travel Pass’i kullanmaları için daha fazla fırsat sunmuştur.

Emirates, bu değişken dönemde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Havayolu son zamanlarda, çoklu risk içeren seyahat sigortasının bir uzantısı olan daha cazip ve esnek rezervasyon politikaları, ve yolcularına sunduğu mil ve statülerini koruma imkanı ile yolcu hizmetleri girişimlerini daha ileriye taşımıştır. 
 
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.