22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERDOĞAN,KALDIĞI OTELİN AÇILIŞINI YAPTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dinlenmek ve teşekkür ziyaretinde bulunmak için geldiği Hatay'da, konakladığı Ottoman Termal Otel'in açılışını yaptı

ERDOĞAN,KALDIĞI OTELİN AÇILIŞINI YAPTI

12 Nisan 2009 / 19:34

TURİZMİN SESİ


Başbakan Erdoğan, AK Parti Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin ve milletvekilleriyle, belediye hizmet binasında, Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaretinden sonra bir dönem Hatay Devlet Meclisi olarak kullanılan ve restorasyonu tamamlanan Meclis Kültür Sanat Merkezi'nin açılışı yaptı.

Erdoğan, Hatay Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu'yu ziyaretinin ardından Altınçay Mahallesinde, TOKİ tarafından yaptırılarak hak sahiplerine teslim edilen evlerde incelemelerde bulundu. Başbakan Erdoğan, burada, çocukları severek, oyuncak dağıttı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra, dinlenmek amacıyla konakladığı Ottoman Termal Otel'in açılışını, eşi Emine Erdoğan, Hatay Valisi Nusret Miroğlu ve otelin sahipleri Ali ve Kenan Güngör kardeşlerle gerçekleştirdi.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, sağlık turizminde bölgenin lokomotifi olacak otelin hizmete açılmasının anlamlı olduğunu belirterek, "Sağlık turizminde birilerinin başı çekmesi gerekiyordu, onu da Ali ve Kenan Güngör kardeşler gerçekleştirdi. Sağlık turizminde ilk olmak çok önemli. Büyü k yatırımla turizme kazandırılan otel, bölge turizmine önemli katkı sağlayacak" dedi.

içinden ve Orta Doğu'dan büyük ilgi olduğunu öğrendiğini, bunun da kendisini memnun ettiğini belirten Erdoğan, "İşsizliğin kol gezdiği bu dönemde böyle büyük bir yatırımın gerçekleş mesi Hatay, bölge ve ülke adına çok sevindirici. Dileğim, bu gibi tesislerin artmasıdır" diye konuştu.

Erdoğan, otelde yöresel yemeklerin ikram edilmesi ve bu yolla da tanıtımlarının yapılmasının kendisini ayrıca memnun ettiğini sö yledi.
Açılış töreninin ardından, üç semavi din ve 6 mezhebin mensuplar ından oluşan Medeniyetler Korosu konser verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.