22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERESİN GRUBU, PİSANO’YLA ANLAŞTI

Eresin Grubu, İstanbul’daki Otellerinin Eş Zamanlı Misafir Memnuniyeti için Pisano’yla Anlaştı

Eresin Grubu, Pisano’yla Anlaştı

01 Mart 2016 / 22:57

TURİZMİN SESİ

Pisano, eş zamanlı müşteri memnuniyeti konusunda geliştirdiği çözümler ile, Eresin Otelleri misafirlerine özel çalışmalarına başladı.Gerek Sultanahmet’teki müze otel konseptiyle gerekse de Taksim merkezi konumdaki otelleriyle İstanbul’un en beğenilen otelleri arasında olan Eresin Otelleri misafirleri Pisano’nun geliştirdiği geri bildirim noktalarını kullanarak artık tüm ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak doğru yetkiliye ulaştırabilecek.

Gruba ait, Eresin Crown Hotel, Eresin Taxim Premier ve Best Western Eresin Taxim otellerinde konaklayan tüm misafirler için konaklama deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen bu uygulamayı geliştiren Pisano Kurucu Ortağı Özkan Demir konuyla ilgili olarak:
 
“Eresin Grubu özelinde geliştirdiğimiz sistem ile artık İstanbul’daki tüm Eresin Otellerinin misafirleri, diledikleri zaman yorumlarını bir kiosk yardımıyla veya cep telefonlarıyla 3 saniye gibi kısa bir sürede doğrudan yetkililere ulaştırabilecek. Eresin gibi köklü bir ailenin marka değerine ve müşteri memnuniyetine verdiği bu büyük önem ve bize duydukları güven için teşekkür ediyorum.”
 
TUROB Başkan Yardımcısı ve Eresin Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Eresin bu işbirliği ile ilgili olarak:
 
“Eresin Grubu olarak, var olan misafir memnuniyetimizi, sadakatimizi ve güvenimizi bir üst seviyeye çıkarabilmek için bize uygun çözümler yaratan Pisano ile çalışmak ana hedefimiz olan misafir memnuniyetine büyük katkı saglayacak.Sorunların hızla çözüldüğünü görmek, miasafirlerimizin beklentilerinin daha kısa sürede saglanması daha  mutlu misafirin ailemize katıldığını görmek doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
 
Misafirlerimizin otellerimiz ve hizmetlerimiz hakkında ne düşündüğünü eş zamanlı olarak öğrenebiliyor ve raporlayabiliyoruz. Bizim için önemli olan misafire henüz oteldeyken ulaşabilmekti. Pisano ile çalışmamızla birlikte misafirlerimize anında ulaşarak hizmette kişisel dokunuş yapabiliyoruz ve memnuniyetlerini arttırabiliyoruz“ dedi.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.