22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERESİN HOTELS EMITT FUARI’NDA YERİNİ ALDI

İstanbul'un iş ve alışveriş bölgesinde yer alan, Taksim Meydanı'na 3 dakikalık yürüme mesafesindeki Eresin Hotels, EMITT Fuarı’nda yerini aldı

Eresin Hotels EMITT Fuarı’nda Yerini Aldı

25 Ocak 2015 / 12:40

TURİZMİN SESİ

Eresin Hotels,  22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında  İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda açtığı stantla büyük ilgi gördü. Turizm profesyonelleri, yabancı yatırımcılar ve ziyaretçiler,Eresin Hotele büyük ilgi gösterdi. Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran Eresin Hotels, 22-25 Ocak tarihleri arasında EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda turizm dünyası profesyonelleriyle buluştu. 
 
 
 
muberra-eresin,eresin-taxim-hotel,-emitt-fuari,2.jpg
 
Fuarda, Eresin Hotel büyük ilgi gördü. Eresin Hotels Ceo’su Müberra Eresin, Türk turizmine damga vuran turizm tesislerindeniz, tanıtıma her zaman açığız dünyaya açılan kapı olan fuarlada yerimizi alıyoruz EMITT Fuarı’nda bulunup hem tanıtım hem de sektör buluşması gerçekleştiriyoruz dedi.Fuar kapsamında turizm dünyasının en önemli isimleriyle bir araya gelen Eresin Hotels Ceo’su Müberra Eresin Türkiye’de şehir otelcilik anlayışına farklılık getirmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.