22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERESİN HOTELS’DEN TANITIM ATAĞI

Istanbul'un en büyük otel zincirlerinden biri olan Eresin Oteller Grubu, sosyal medya sitelerini kullanarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor

ERESİN HOTELS’DEN TANITIM ATAĞI

06 Temmuz 2011 / 20:09

TURİZMİN SESİ
Yaz aylarında gerçekleştireceği Facebook uygulamaları ve günlük yaşamın stresini eğlenceye dönüştürecek sürpriz ödülleriyle misafirlerini internet üzerinden de mutlu edecek. Istanbul'un en büyük otel zincirlerinden biri olan Eresin Oteller Grubu, sosyal medya sitelerinde oldukça aktif bir rol üstlenmeye başladı. Mayıs 2010 tarihinden bu yana Facebook'ta aktif olarak rol alan Eresin Oteller Grubu, Mart ayında açtığı Twitter hesabıyla sosyal medya ağını genişletmeye devam ediyor.

Eresin'i internetten, şehrinizi de Eresin'den takip edin
Konaklama fırsatlarından işletmelerindeki yeniliklere ve ziyaretçi görüşlerine doğrudan kendi sayfasından ulaşma imkânı veren Eresin Oteller Grubu, yaz aylarında gerçekleştireceği Facebook uygulamaları ve sürpriz ödülleri ile adından epeyce söz ettireceğe benziyor.
Eresin Oteller Grubu, sosyal medya sitelerinde oluşturduğu sayfalarında otellerini, otellerinin bulunduğu semtlerin tarihi ve kültürel dokularını tanıtması ve Misafir görüşlerine yer vermesinin yanı sıra, kentteki etkinlikler ve şehirlileri ilgilendiren gelişmelerle ilgili kullanıcılarını güncel olarak bilgilendiriyor.

Eresin'i takip edenler süprizlere her an hazırlıklı
Sosyal medya iletişimine eğlence anlaşıyışla yaklaşan Eresin Oteller Grubu, takipçilerini şehrin boğucu kalabalığından bir saatliğine de olsa kurtarıp eğlenceye katılmaya davet ediyor. Eresin Oteller Grubu'nun profilinde duyurduğu özel teklifi görür görmez takipçilerin yapması gereken, teklifte bahsi geçen mekânlardan birine girerek kendilerinin bir fotoğrafını çektikten sonra siteye yüklemek. Fotoğraf girişini yapan ilk kullanıcı bunaltıcı yaz sıcağında taze sıkılmış buz gibi bir portakal suyu, öğlen yemeğinin ardından keyfini çıkaracağı bir dilim sıcak çikolatalı kek veya sürekli değişen özel sürprizlerden kazanma şansına sahip oluyor.

Eresin Oteller Grubu, Facebook'ta
https://www.facebook.com/EresinHotels
https://www.facebook.com/EresinTaximPremier https://www.facebook.com/BWEresinTaxim
https://www.facebook.com/EresinCrownHotel  adreslerinden,
Twitter'da ise http://twitter.com/#!/EresinHotels  hesabından takip edilebilir
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.