22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERESİN OTELİNDE PASKALYA MENÜSÜ

İstanbul'daki Eresin Otelleri 20 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Paskalya'ya hazırlanıyor.

ERESİN OTELİNDE PASKALYA MENÜSÜ

25 Mart 2011 / 04:00

TURİZMİN SESİ


Eresin Taxim Premier'in The Hideout Istanbul ile Eresin Crown Hotel'in Mosaic Restaurant'ı iki farklı Paskalya menüsü hazırladı.Eresin Hotels Yiyecek & İçecek (FB) Müdürü Erhun Bediz, İstanbul'u Eresin Otellerinde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladıktan sonra Paskalya programı hakkında şu bilgileri veriyor: “20 Nisan günü, Eresin Taxim & Premier de bulunan The Hideout Istanbul, hazırladığı özel akşam yemeği ile Paskalya kutlamasını farklı bir boyuta taşıyor.

Misafirlerimiz akşama Magiritsa çorba ile başlayacak. Ardından, Akdeniz yeşillikleri ile bir mevsim salatasıyla lezzet keyfine devam edecekler. Ana yemekte ise fırınlanmış patates ve sebze ile servis edilen nefis kuzu tandırın tadını çıkaracaklar. Yemek, tahin soslu kalın şuruba batırılmış Şekerpare tatlısı ile sona erecek. Akşam yemeğinin fiyatını kişi başı KDV dahil 47 TL olarak belirledik.”

20 Nisan günü, Eresin Crown Hotel - Mozaik Restaurant'taki Paskalya akşam yemeğinin menüsünde de Magiritsa çorba, Akdeniz yeşillikleri ile fırınlanmış patates ve taze sebzeler olduğunu anımsatan Bediz, “Bu yemekte misafirlerimize Dana Emense ikram edeceğiz. Yemeği frambuaz sos ile lezzetlendirilmiş Cheesecake ile keyifle sonlandırıyoruz” diyor. Mozaik Restaurant'taki Paskalya akşam yemeğinin de kişi başı KDV dahil kişi başı 47 TL olduğu belirtiliyor. Limitli yerli içeceklerde fiyat 8 Avro olarak belirlenirken, limitsiz içkinin fiyatı 14 Avro alarak açıklanıyor. 

0212 – 256 08 03; www.eresinhotels.com.tr

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.