22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERHAN ÇAKAY KARNAK TRAVEL’DE

Ülkemizin sevilen turizmcilerinden Erhan Çakay, Ortadoğu pazarının lider tur operatörlerinden Karnak Travel'in Genel Müdürü oldu.

ERHAN ÇAKAY KARNAK TRAVEL’DE

12 Mart 2012 / 17:20

TURİZMİN SESİ
35 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Erhan Çakay, Mart 2012 tarihi itibariyle, Karnak Travel'in Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Erhan Çakay, İngilizce, İspanyolca, Almanca biliyor. İH&RA, TUROB ve Skal'ın aralarında bulunduğu sivil toplum örgütlerinin üyesi olan Erhan Çakay, TUROB Disiplin Kurulu Başkanlığını yürütüyor. Geçtiğimiz dönemde 10 yıl boyunca TUROB Genel Sekreterliği yaparken, TÜROFED Yönetim Kurulu üyeliğinde de bulundu. İstanbul Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak turizm dersleri veriyor.

Karnak Travel
27 yıldır Karnak Travel, Ortadoğu ülkeleri, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden ülkemize turist getiriyor. Karnak Travel, bir taraftan bu pazarlardaki lider konumunu sürdürürken, Cruise Holidays, Incentives, Fuar ve Kurumsal Seyahatler, Sağlık Turizmi gibi konularda oluşturduğu departmanlar ile de ürün yelpazesini genişletiyor. Ülkemizden yurt dışı konaklamaları için, hem butik turlar, balayı, cruise, V.I.P servisler, hem de özel toplantılar, kongrelerle ilgili talepler hızlı bir şekilde organize edilmektedir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.