22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ERZİNCAN’DA TURİZM HAFTASI KUTLANDI

Bu yıl 39’ncusu düzenlenen Turizm Haftası ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor

Erzincan’da Turizm Haftası Kutlandı

18 Nisan 2015 / 15:00

TURİZMİN SESİ

Birçok doğal ve tarihi güzelliği bünyesinde barındıran Erzincan’da 39‘ncu Turizm Haftası kutlamaları, yapılan kortej yürüyüşüyle devam etti.
 
erzincan’da-turizm-haftasi-kutlandi.jpg
 
Erzincan’da Turizm Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor
Bu yıl 39’ncusu düzenlenen Turizm Haftası ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Turizm değerleriyle Türkiye’nin gözde şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen, birçok doğal ve tarihi güzelliği bünyesinde barındıran Erzincan’da 39‘ncu Turizm Haftası kutlamaları, yapılan kortej yürüyüşüyle devam etti. Saat Kulesi önünden Cumhuriyet Meydanı önüne kadar yapılan kortej yürüyüşüne Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Karakoç, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütü ve siyasi partilerin temsilcileri, Erzincan Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
 
erzincan’da-turizm-haftasi-kutlandi,3.jpg
 
Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu, Sivil Havacılık Yüksek Okulu ve ilgili spor ve turizm örgütlerinin kendi alanları ile ilgili giyindikleri kıyafetleri ile renkli görüntülere sahne olan yürüyüşe Erzincan Belediyesi Mehter Takımının eşlik etti. Yürüyüş boyunca Vali Kahraman ve il protokolü vatandaşlara karanfil dağıttı.Cumhuriyet meydanında son bulan kortej yürüyüşünün ardından Erzincan Belediyesi Kültür Merkezinin arka kısmında halk oyunları ekibi tarafından halk oyunları oynandı. Halk oyunlarının ardından Vali Kahraman yemek yarışmasında dereceye giren vatandaşlara ödüllerini vererek, kendilerini tebrik etti. Erzincan’ın doğal ve tarihi güzelliklerinin bulunduğu alanlarda Erzincan Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından çekilmiş fotoğrafların yer aldığı sergi gezildi. Resimleri tek tek inceleyen Vali Kahraman öğrencilerden çektikleri resimler hakkında bilgi aldı. Programın sonunda tören alanındaki vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. Vali Kahraman standın arkasına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.Programın ardından Vali Kahraman, Cumhuriyet Meydanında Türk Kızılay’ı tarafından kurulan kan bağışı çadırını ziyaret etti. Ziyarette kan bağışında bulunan vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Kahraman, vatandaşları duyarlılıklarından dolayı tebrik etti.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.