22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EŞSİZ BİR TATİL SİZİ BEKLİYOR

İki binadan oluşan 4’ü cumbalı olmak üzere toplam 14 odası bulunan Cumbalı Konak, eskinin ruhunu yansıtabilmek adına, yıkılan eski rum evlerinden alınan taşlar ile inşa edildi

EŞSİZ BİR TATİL SİZİ BEKLİYOR

26 Temmuz 2013 / 13:28


‘Alaçatı'daki yaşama en büyük şahit taşlarıdır..." düşüncesiyle, 1800’lü yıllardaki ismi Alatzata olan dönemden,  Alacaat ve günümüzdeki Alaçatı'ya dek tarihteki tüm anıları, yaşamı harmanlayarak sunmak amacıyla, yıkılan rum evlerinden tek tek toplanan römork taşlar ile oluşturulmuş Cumbalı Konak’ta eşsiz bir tatil sizi bekliyor….
 
yesil-ile-mavinin-bulustugu-huzurlu-bir-tatil,alacaat,-alatzata,-cumbali-konak,alacati,2.jpg
 
İki binadan oluşan 4’ü cumbalı olmak üzere toplam 14 odası bulunan Cumbalı Konak, eskinin ruhunu yansıtabilmek adına, yıkılan eski rum evlerinden alınan taşlar ile inşa edilmiştir. Odaların her biri farklı dekore edilmiş, bölgeye ait sakız, begonvil, çivit, lavanta, ortanca gibi çiçek isimlerinden oluşmaktadır.
 
yesil-ile-mavinin-bulustugu-huzurlu-bir-tatil,alacaat,-alatzata,-cumbali-konak,alacati,5.jpg
 
Yaz-kış 12 ay boyunca hizmet veren Cumbalı Konak’ta, standart odalar dahil tüm odalarında mini bar, lcd tv, laptop kasası gibi özellikler bulunurken, kışın şömineli odaları da tercih edilebilmektedir.
 
yesil-ile-mavinin-bulustugu-huzurlu-bir-tatil,alacaat,-alatzata,-cumbali-konak,alacati,3.jpg
 
Şehir hayatından uzaklaşarak huzur içerisinde tatil geçirmek isteyenler için küçük yemyeşil, sardunya, begonvil ve lavanta kokularıyla bütünleşmiş huzur bahçesini de unutmayan Cumbalı Konak, serpme köy kahvaltısı sunarak tamamen yöreye ait, kendi ürettikleri reçeller eşliğinde, organik ev yapımı ürünlerle unutamayacağınız lezzetleri tattırıyor.
 
yesil-ile-mavinin-bulustugu-huzurlu-bir-tatil,alacaat,-alatzata,-cumbali-konak,alacati,4.jpg
 
Odalarında da doğal yaşam hassasiyetini koruyarak kimyasal oda parfümleri kullanmaktansa, yöreye özel beyaz sabun kokusunu hakim kılıyor.
 
yesil-ile-mavinin-bulustugu-huzurlu-bir-tatil,alacaat,-alatzata,-cumbali-konak,alacati,6.jpg
 
Alaçatı merkezine sadece 2 dakika, Alaçatı plajları, Surf okulları ve Ilıca Plajına ise 2-3 km uzaklıkta olan Cumbalı Konak açık otoparkı ile misafirlerine rahatlık sağlıyor.Odaların konsept ve metrekaresine göre değişen fiyatlar 300- 500 TL arasında değişmektedir.
www.cumbalikonak.com
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.