22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ESTONYA HEYETİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE

Estonya’nın başkenti Talin’in meclis Başkanı Toomas Vitsut ve beraberindeki heyet, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti

Estonya Heyeti Antalya Büyükşehir Belediyesinde

07 Mart 2015 / 13:54

TURİZMİN SESİ- Halil ÖNCÜ – ANTALYA

Başta eğitim ve şehirleşme konularında bilgiler almak üzere Oflaz Turizmin organize ettiği gezi ile Antalya’ya gelen heyetin başkanı Toomas Vitsut ziyarette  Başkan Türel’e Estonya ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretlerde Oflaz Turizmin sahibi Ozan Güven ile Kemerli İş adamı Özgür Kurga da heyete eşlik ederken, ziyaret sonrası konuk heyet adına Toomas Vitsut, Estonya’nın simgesi bayrak ile kenti anlatan özel bir katalog çalışmasını Başkan Türel’e sundu. Türel ise konuk heyete Antalya’nın meşhur reçellerinden oluşan hediyelerinden sundu.

estonya-talin-meclis-baskani-toomas-vitsut,-antalya-buyuksehir-belediye-baskani-menderes-turel,2.jpg
 
Estonya Talin Meclis Başkanı Toomas Vitsut ziyarette yaptığı açıklamasında,  Antalya’da yapacakları ziyaretlerde amaçlarının başta eğitim olmak üzere bölgedeki şehirleşme adına gelişmeleri yerinde görmek olduğunu söyledi. Antalya’yı çok beğendiklerini ifade eden Başkan Vitsut, gösterdiği ilgi için Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.  Başkan Türel ise yaptığı açıklamada, Antalya’nın Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu ifade ederek, “ Sizleri burada görmekten duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, turizmin yıldızı Antalya’da sizleri ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum” dedi.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.