22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ETİHAD’IN “FİRST CLASS” KONFORU İNTERNETTE

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad, www.etihadairways.com adresindeki internet sitesinde; ödüllü kabin içinin ve yer hizmetlerinin 3-boyutlu olarak görülebildiği yeni bir sayfa oluşturdu

ETİHAD’IN “FİRST CLASS” KONFORU İNTERNETTE

06 Temmuz 2009 / 16:40

TURİZMİN SESİ


“Experience Etihad” ismiyle oluşturulan interaktif tur sayfasında; Etihad'ın uçaklarında, lüks havaalanı lounge'larında ve limuzin servislerinde sunduğu konfor ve hizmetler incelenebiliyor.

Sayfadaki en ilginç bölümlerden birini, şirketin geçtiğimiz günlerde lanse ettiği yeni First Class süitleri oluşturuyor. 58 ekran televizyon, kişisel gardırop, 205 cm uzunluğunda bir yatağa dönüşebilen ekstra büyük koltuk ve perde kapıların bulunduğu yeni First Class süitleri, Ağustos ayından itibaren hizmete girecek.

Halihazırda İngilizce, Fransızca ve Almanca dil seçenekleri bulunan sayfaya Etihad'ın ana sayfasındaki “interactive tour” linkine tıklanarak girilebiliyor.

Haftada 4 gün İstanbul - Abu Dabi arasında uçuyor

Etihad Havayolları, haftanın dört günü İstanbul-Abu Dabi arasında uçuş gerçekleştiriyor. EY97 sefer sayılı uçuş her Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar yerel saatle 09.15'te Abu Dabi'den kalkıyor ve aynı gün TSİ 12.50'de İstanbul'a iniyor. Dönüşte ise EY96 sefer sayılı uçuş yine aynı günlerde TSİ 14.00'te İstanbul'dan kalkarak yerel saat ile 19.20'de Abu Dabi'ye ulaşıyor. Etihad'ın İstanbul-Abu Dabi uçuşlarının gidiş dönüş bilet fiyatı 295 Avro'dan başlıyor.

Etihad'ın İstanbul-Abu Dabi uçuşları, 20'si business class ve 120'si de ekonomi sınıfı olmak üzere toplam 140 yolcu kapasiteli, iki sınıflı Airbus A320 uçağıyla gerçekleştiriliyor. Etihad ayrıca İstanbul'dan Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika'da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur ve Johannesburg'un da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.