22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ETSTUR, TEKNOLOJİ SAĞLAYICI SABRE’Yİ SEÇTİ

Seyahat ve turizm sektöründe küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Corporation (NASDAQ: SABR, "Sabre") ve lider tur operatörü Etstur, Sabre seyahat pazarında Etstur'a güç kazandıracak uzun süreli stratejik ortaklığa imza attı

Etstur, teknoloji sağlayıcı Sabre’yi seçti

02 Temmuz 2014 / 20:31

TURİZMİN SESİ

Etstur Başkan Vekili Ali Murat Ersoy, anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: "Sabre bize hem zaman hem de para kazandıran, daha hızlı ve kolay teknoloji çözümleri sunuyor. Amacımız müşterilerimizin beklentilerini karşılamak. Sabre’de son müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hareket ediyor. Bu nedenle Sabre ile kurduğumuz ortaklık bizi heyecanlandırıyor."
 
Sabre Başkanı ve CEO’su Tom Klein, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: "Sabre'nin Etstur gibi ünlü bir markayla işbirliğine gitmesi, bizim için büyük bir başarı. Etstur, ülkenin en büyük tur operatörlerinden biri olmasının yanı sıra güçlü çevrimiçi ve kurumsal faaliyetler de yürütüyor. Sabre teknolojisi, seyahatin her yönüyle geliştirilmesine yardım edebilecek güçte..."Sabre, bu yılın başında İstanbul'da açtığı ofisi ve kurduğu ekipler Türkiye'de resmi olarak faaliyete başladı. Sabre, sadece Troya'da bulunan iç hat uçuş içeriğini de sunan Red App çözümüyle acentelere uçuş içeriği sağlamak için Türk Hava Yolları'yla yeni bir uzun sğreli sözleşme imzaladı ve Türkiye'deki tüm seyahat müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni ürünler ve çözümler geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.