22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ETSTUR’A TÜKETİCİ MEMNUNİYET ÖDÜLÜ

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Ankara Hilton Otel'de gerçekleştirilen törende, ödülü Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergin'den aldı

ETSTUR’A  TÜKETİCİ MEMNUNİYET ÖDÜLÜ

21 Mart 2011 / 21:42

TURİZMİN SESİ


Türk turizmin lider markası Etstur, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nca bu sene 14.sü verilen Geleneksel Tüketici Ödüllerinden, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma ödülünü üçüncü kez kazanarak misafir memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Ankara Hilton Otel'de gerçekleştirilen törende, ödülü Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergin'den aldı. Etstur, tüketici memnuniyetini ilk sırada tutan seyahat hizmeti anlayışı, çağrı merkezleri ve web siteleri kanalıyla tüketicileriyle kesintisiz iletişim halinde olması ve tüketici sorunlarını çözme konusundaki başarısı nedeniyle bu ödülü almaya hak kazandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Etstur'un, tüketici memnuniyetini firma politikası olarak benimsediği vurgulanırken, ayrıca 2010 yılında görev yapan seyahat danışmanı kadrosu, acenteleri ve rehberlerinin tüketicileri memnun edecek hizmet performanslarını takip etmesi, 3. taraf bağımsız denetim firmalarına tesis denetimleri yaptırması, erken rezervasyon sigortası satın alan ya da kesintisiz iptal hakkı bulunmayan tüketicilere son 72 saatte dahi rezervasyon iptal hakkı tanıması, kültür ve yurtdışı turlarında tüketiciyi ücretsiz sigortalaması gibi tüketici memnuniyetini artıcı yöndeki uygulamalarına da dikkat çekildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.