22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FARKINDAMISIN ?

Engelli hayvanların yaşamın içinde var olduğunu vurgulamak amacıyla hayata geçirilen “Farkında mısın?” projesi City's AVM'de sergileniyor

FARKINDAMISIN ?

06 Eylül 2011 / 20:10

TURİZMİN SESİ


Yaşamın içindeki engelli hayvanların farkında mısınız diyen oyuncu Tuna Arman, fotoğrafçı Ateş Kantürk ve hayvan hakları savunucusu Tolga Öztorun'un birlikte düzenlediği, Şişli Belediyesi'nin destek verdiği bir toplumsal farkındalık projesi olan “Farkında Mısın?” çalışması City's AVM'de sergilenmeye başladı.

Özge Özder ve Murat Serezli'nin sunduğu geceye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, tiyatro ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. Sinan Yıldız Orkestrası'nın klasik müzik dinletisi, engelli balet Memet Sefa Öztürk'ün ise özel dans gösterisi ile renk kattığı gecede ikramları İstanbul Zihinsel Engelliler Vakfı tarafından hayata geçirilen DOWN Cafe'nin down sendromlu gençleri yaptılar..

“Farkında mısın?” projesi kapsamında, Türkiye genelinde hayvan barınaklarının kendilerine gelir elde etmeleri amaçlı olarak toplumsal bazda başarılı isimlerin engelli hayvanlar ile birlikte fotoğraf çektirmeleri ve bu duyarlılığın arttırılması amaçlanıyor. Her bir fotoğrafın 5 paket mama karşılığı satın alınabileceği sergide tüm mamalar barınaklara bağışlanacak. Projeye poz vererek; Tan Sağtürk,Ege,Billur Kalkavan, Buket Uzuner,Bedri Baykam, Ömür Gedik, Gizem Güreşen, Reyhan Karaca, Seyhan Erdağ,Hayko Çepkin, Fulden Uras, Nalan, Zuhal Olcay, Pelin Batu, Nilgün Kasapbaşoğlu, Betül Demir, Nasuh Mahruki, Faruk K, Aydan Şener, Zeynep Dizdar, Memet Sefa Öztürk, Yıldırım Mayruk, Mustafa Sarıgül, Eser & Meltem Taşkıran destek oldular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.