22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FARKLI LEZZET ARAYANLAR İÇİN COCO BISTROT

Unutulmaz tatlar keşfetmek isteyenlerin tercihi Akdeniz mutfağının vazgeçilmez ismi Coco Bistrot, lezzetli yemek ve şaraplarıyla büyülüyor

FARKLI LEZZET ARAYANLAR İÇİN COCO BISTROT

29 Mart 2011 / 18:06

TURİZMİN SESİ
Öğle ve akşam yemeğini şık bir mekânda geçirmek isteyenler için özel olarak hazırladığı menüsüyle büyük beğeni toplayan Coco Bistrot, farklı lezzet arayanların tercihi oluyor. İşletmeciliğini Gökhan Cüceloğlu'nun yaptığı Coco Bistrot, yemek ve eğlenceyi birleştiren mükemmel bir atmosfer yaratıyor. Akdeniz, Dünya ve Türkiye mutfağından tadlarla Kanyon AVM giriş katında hizmet veren Coco Bistrot'da günün her saatine uygun mönü seçenekleri bulunuyor. Izgara yemekler, şefin spesiyalleri, salata, sandviç ve özel şarapların yer aldığı zengin mönüde damak tadınıza uygun lezzetler bulabileceksiniz.

Türkçe karşılığı öncü fil olan Coco Bistrot'ta, yemek yiyip, şarabınızı yudumlarken keyifli dakikalar geçireceksiniz. Dekorasyonunda bulundurduğu fil resimleriyle de dikkat çeken mekân, iş toplantıları için de ideal bir mekân olarak dikkat çekiyor. Yoğun geçen haftanın ardından sevdikleriyle zaman geçirmek isteyenleri hafta sonu da unutmayan Coco Bistrot, DJ performans show ve sunduğu hizmet kalitesiyle yoğun ilgi görüyor.
Yer: Kanyon Ana Giriş Katı No:118 Levent
Tel: 0 212 353 06 98
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.