22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FARR 40 REGATTA HIRVATİSTAN AYAĞI SONA ERDİ

D-Marin’in desteğiyle bu yıl Hırvatistan’da gerçekleştirilen Farr 40 Regatta yarışlarında ilk ayağın birincisi, İtalya’dan Enfant Terrible isimli yatla yarışa katılan Alberto Rossi oldu

Farr 40 Regatta Hırvatistan ayağı sona erdi

04 Haziran 2016 / 12:28

TURİZMİN SESİ


18-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın en prestijli yelken yarışlarından biri olan Farr 40 Regatta’ya ilk kez ev sahipliği yaptı. Sibenik takımadalarından Zlarin adası sularında dünyanın en iyi 10-15 ekibinin yarıştığı ve bu yıl Hırvatistan ayağına D-Marin'in adını verdiği Farr 40 Sibenik Regatta'nın  birincisi İtalya’dan Alberto Rossi oldu. İtalya’dan Rush Diletta ikinci, Almanya’dan Struntie Light ise üçüncülüğü alırken Türkiye’den katılan Asterisk BSC ise ilk on sıralaması içerisinde yer almayı başardı.

farr-40-regatta,-hirvatistan-,d-marin-sibenik,-2.jpg

D-Marin’in sponsorluğunda gerçekleşen Farr 40 Regatta, 18 yıldan uzun bir süredir ABD, İngiltere, İtalya, Danimarka ve Bahamalar’da düzenleniyor. Hırvatistan da bu yıl Farr 40 Regatta takviminde yer alan iki yarışla bu seçkin kulüpteki yerini alıyor.

farr-40-regatta,-hirvatistan-,d-marin-sibenik,3.jpg

D-Marin Farr 40 Sibenik Regatta, 2016 Farr 40 Adriyatik Parkuru Şampiyonası kapsamındaki üç regattanın ilki oldu. Adriyatik parkur; Sibenik Regatta, Temmuz’da Ancona’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ve 21-24 Eylül’de Zadar sularında gerçekleşecek D-Marin Farr 40 Zadar Regatta’da ile devam edecek. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.