22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FBSYD KOŞULARI BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

FBSYD Koşularında kazanmak için tek başınıza koşmanız ter dökmeniz yeterli değil, birbirinize destek olup, takım arkadaşınızla beraber başlayıp, birliktelik içinde bitirmeniz öneriliyor

FBSYD Koşuları birlik beraberlik içinde her geçen gün büyüyor

27 Mart 2018 Salı 09:53

TURİZMİN SESİ


FBSYD Koşuları kapsamında her hafta koşulan, bu hafta sonu 4'ncüsünü koştuğumuz, 27 Mayıs'a kadar devam edecek olan "Sağlık İçin Birlikte Koşuyoruz" projesiyle her pazar Bostancı sahilinde buluşuyoruz.  Osman Atakan’ın Koçluğunu ve organizasyonunu yaptığı Sağlıklı Koşuyoruz sloganıyla her Pazar saat 14:00 da buluşuyoruz. Sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Sağlık İçin Birlikte Koşuyoruz" projesi, Bostancı Sahili'nde bu hafta 4. kez gerçekleştirildi.

fbsyd-kosulari,osman-atakan,bora-ozgen,-aysula-ozgen-001.jpgHer hafta düzenli olarak gelen sporcular, sağlık için ter dökenken her hafta çoğalan gönüllü sporculardan oluşuyor. Sadece yarışmak ve spor yapmak için değil aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesini de gerçekleştirmiş oluyoruz. Her hafta gerçekleştirilen "Sağlık İçin Birlikte Koşuyoruz" projesi çığ gibi destek artıyor. 

fbsyd-kosulari,osman-atakan,bora-ozgen,-aysula-ozgen-003.jpgUzun mesafe tempolu koşan atlet sporcular temposu yüksek olarak yarışa başlıyor.

fbsyd-kosulari,osman-atakan,bora-ozgen,-aysula-ozgen-004.jpg İkinci grup olarak başlayanlar ise kontrolü bir şekilde 5 km yarışı bitimek için mücadele veriyorlar.

fbsyd-kosulari,osman-atakan,bora-ozgen,-aysula-ozgen-005.jpgHer hafta çocuklarıyla start yerine gelip bu duyguyu yaşan ailelerde bulunuyor.

fbsyd-kosulari,osman-atakan,bora-ozgen,-aysula-ozgen.jpgBu hafta sonu 4'ncüsü koşulan FBSYD Koşularında 24 kişi bronz madalya kazanmayı hak etti. 3 kez katılana Bronz 6 kez katılana  Gümüş ve 9 kez katılana ise Altın madalya veriliyor. Çok özel bir gecede madalyaların taktim edileceği, koşan sporcuların onure edileceği gecede yine sahnede birlikte koştuk sağlıklıyız mesajı verilecek.

fbsyd-kosulari,osman-atakan,bora-ozgen,-aysula-ozgen-002.jpgHer hafta çoğalarak büyüyen "Sağlık İçin Birlikte Koşuyoruz" Projesi’ne sizleri de bekliyoruz. Üstelik yelekler bizden hiç bir ücret almadan ter atabilir birlikte spor yapabilirsiniz. Hareket ediyorsanız sağlığınız elveriyorsa 15 yaşın üzerinde koşabilirsiniz FBSYD Koşuları sizleri bekliyor.

FBSYD Koşularına katılmak ve bilgi almak için [email protected]  adresine mail atabilirsiniz
http://www.maratonturk.com/sayfa/

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.