22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKAN ADAYI "ALİ KOÇ", FBSYD KOŞULARI'NA  KATILIMIYLA DESTEK OLUYOR

Fenerbahçe Başkan adayı  ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç  Mayıs ayı içinde koşulacak olan FBSYD Koşularına  katılacağını bildirdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı "Ali Koç", FBSYD Koşuları'na  katılımıyla destek oluyor

28 Nisan 2018 Cumartesi 21:05

TURİZMİN SESİ


Bugün yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısında FBSYD KOŞULARI Direktörü Osman Atakan Tekin ile görüşen Başkan Adayı Ali Koç FBSYD KOŞULARI'nı desteklediğini, Mayıs ayında vakti müsait olduğu taktirde toplum yararına olan bu organizasyona katılacağını bildirdi. FBSYD Koşuları her hafta Pazar günü saat 15:00’de başlıyor, 27 Mayıs'a kadar devam edecek olan "Sağlık İçin Birlikte Koşuyoruz" projesi kapsamında Bostancı Sahil Tesislerinde buluşulup  Bostancı Spor Tesisleri önünden start alınıyor.

turhan-sahin,turgut-gur,ali-koc,osman-atakan-tekin,fbsyd-kosulari.jpgSağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Sağlık İçin Birlikte Koşuyoruz" projesi, Bostancı Sahili'nde Fenerbahçeli Atletler başta olmak üzere sağlığı elveren spor yapmayı kendine hayat biçimi olarak kabul eden kişilerle koşuluyor. Koşmak için bir sebebimiz var diyerek yola çıkan insanların hayatına dokunan, sağlık aşılayan değerli üstat spor adamı Atlet Osman Atakan koşuya start veriyor. Hareket ediyorsanız sağlığınız elveriyorsa koşabilirsiniz FBSYD Koşuları sizleri bekliyor.

FBSYD Koşularına katılmak ve bilgi almak için [email protected]  adresine mail atabilirsiniz
http://www.maratonturk.com/sayfa/

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.