22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FERHAT GÖÇER’LE KEYİFLİ SAATLER

Ramazan Bayramı'nda Klassis Resort Hotel'i tercih eden konuklar Gala Gecesi'nde sahne alacak Ferhat Göçer'in şarkılarıyla keyifli saatler yaşayacak

FERHAT GÖÇER’LE KEYİFLİ SAATLER

01 Eylül 2009 / 20:51

TURİZMİN SESİ
Silivri sahilinde yer alan Klassis Resort Hotel, Ramazan Bayramı'nı şehre yakın ama şehir gürültüsünden uzak geçirmek isteyenler için hazırladığı bayram paketiyle unutulmaz bir bayram tatili sunuyor.

Sesi ve şarkılarıyla son zamanların en beğenilen yorumcusu olan Ferhat Göçer, bayramın birinci günü düzenlenen gala yemeğinde sahne alacak. Yine gala yemeğinde sahne alacak olan Salih Adıbüyük ve Grup Postacı aynı zamanda bayram boyunca her gece sergileyecekleri canlı performans ile de konuklara eğlenceli saatler yaşatacak. Klassis Resort Hotel'in bayram paketinde müziğin yanı sıra pilates eğitiminden tiyatroya, stand – up gösterisinden ödüllü turnuvalara kadar birçok eğlenceli seçenek bulunuyor.

Klassis Resort Hotel, çocuklara özel olarak hazırlanan animasyon gösterileri, aktiviteler, “Çocuk Gala Yemeği” ve çizgi film saatleriyle çocukları da unutmuyor.

Bilgi ve rezervasyonlarınız için;
Klassis Resort Hotel – ( 0212 ) 727 40 50 / www.klassisotel.com.tr  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.