22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FEST TRAVEL İLE KÜLTÜR TURU

Türkiye turizminde pek çok “İLK”lere imza atan FEST Travel bu kez de 26 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Mistik İsrail Kutsal Kudüs” gezisini sunuyor

FEST TRAVEL İLE KÜLTÜR TURU

11 Ocak 2012 / 18:22

TURİZMİN SESİ
1985 yılından itibaren kültür turizminin öncüsü konumunda olan FEST Travel kar, kış, yağmur, çamur demeden, severek ve hep daha iyisini geliştirerek seyahat severlerin eksilmeyen hatta giderek artan ilgisiyle Kültür Gezileri'ni sürdürüyor. Türkiye turizminde pek çok “İLK”lere imza atan FEST Travel bu kez de 26 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Mistik İsrail Kutsal Kudüs” gezisini sunuyor.

FEST Travel sizi üç büyük dinin de kutsal saydığı, eşsiz bir inanç atmosferini barındıran Kudüs'te dünya üzerinde hiçbir yerde tanıklık edemeyeceğiniz bir kültür mozaiğine davet ediyor. Hz. Muhammed'in Miraç'a yükseldiği Kubbe Üs Sahra, Musevilerin 2000 yıldır Romalılar tarafından Büyük Tapınaklarının yıkılmasının yasını tuttukları Ağlama Duvarı ve Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği Golgoto Tepesi ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki 3 yer gezinin en önemli güzergahlarını oluşturuyor.

http://www.festtravel.com/tr/
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.