22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FESTİVALDE VUVUZELA YASAĞI

Bu yıl 6. sı düzenlenen Foça Rock Tatili'nde getirilen vuvuzelalar kapıdan alınmayacak

FESTİVALDE VUVUZELA YASAĞI

24 Temmuz 2010 / 18:33

TURİZMİN SESİ


Poem Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en büyük kamp konaklamalı Rock Festivali olan ROCK TATİLİ, 6. senesinde sizleri 5 gün boyunca Foça İngiliz Burnu'nda müzik, eğlence ve tatile davet ediyor.

28 -29-30-31 Temmuz ve 1 Ağustos 2010 ROCK VE METAL DÜNYASI'NIN EFSANELERİ W.A.S.P. , PRIMAL FEAR, U.D.O.

TÜRKİYE'YE ROCK TATİLİ'NE GELİYOR
EFSANELERDEN SONRA OI VA VOI Rock Tatili'nde Müzik geleneklerini Doğu Avrupa halk müziğiyle harlamanlayıp eğlenceli, çağdaş elektronik alt yapıyla paylaşan Londra'lı 7 gençten kurulu Oi Va Voi, en son yayınladıkları Travelling the Face of the Globe adlı albümün yanısıra en sevilen şarkılarını da Rock Tatili'nde seslendirecek. Rock Tatili-Foça için özel bir şov hazırlayan Oi Va Voi'yi Rock Tatili'nde mutlaka seyretmelisiniz.

5 yılda 300.000 seyirciye ulaşan ve 900'ü aşkın müzisyenin sahne aldığı ROCK TATİLİ, 28 Temmuz - 1 Ağustos 2010 tarihleri arasında düzenlenecek. Konforun ön planda olduğu festival alanında; alanın her yerinde kolayca ulaşılabilecek tuvalet ve duşların yansıra, 5 gün boyunca düzenlenecek spor ve plaj eğlenceleri de yer alacak. 5 gün boyunca muhteşem bir tatil yapacak olan festivalciler, yerli ve yabancı müzisyen ve grupların konserleriyle unutulmaz bir tatil geçirecek.

İzmir Foça İngiliz Burnu'nda, yine rock tarihinin en önemli isimlerinin katılımı ile 5 gün yapılacak olacak festivalin biletleri satışa çıktı.

GENEL BİLGİLER
İngiliz Burnu Festival Alanı: Rehabilite edilen ve daha konforlu bir Rock Tatili 2010 için yoğun bir çalışma başlatılan festival alanında; yiyecek ve içecek satılan çadırlar, her türlü gereksinime yönelik alışveriş standları, otopark, müzik, workshop alanları, başta Guitar Hero olmak üzere, langırt, air hokey, boks, twister, gondol, atış, rodeo, dart, penaltı gibi çeşitli oyun alanları, sağlık ve iletişim standları festivalciler için hazır bulunacak.

Kamp Alanı: ROCK TATİLİ FOÇA süresince konaklamak ve çadır kurmak isteyenler için festival alanında özel olarak düzenlenen ve rehabilite edilen toplam 15.000 kişilik kamp alanı bulunmaktadır. Festival, kampçılara kapılarını 27 Temmuz 2010, saat 16:00'da açacak.

ROCK TATİLİ 2010 LINE UP
ANA SAHNE: W.A.S.P, U.D.O., Primal Fear, Oi Va Voi,Hayko Cepkin, Kurban, Duman, maNga, Çilekeş, Moğollar, Erkin Koray, Yüksek Sadakat, Baba Zula, Kaçak, Acil Servis, Murder King, Luxus, Black Tooth, İhtiyaç Molası, Marsis, Asena Özçetin feat Karakedi, Affliction, Art Niyet, Parti, Asfalt Dünya, Demirhan Baylan, Cingi

MYSPACE SAHNESİ: Kül, Ercüneyt Özdemir, Kırmızı, Yeni Harman, Temas, Batı Yakası, Neverland, Rol (Rock Tatili 2010 kapsamında Myspace sahnesinde performans yapacak diğer gruplar yakında açıklanacaktır.

SAHNE
Ana Sahne: 35.000 kişinin aynı anda konser izleyebileceği bir alanda yapılandırılacak ana sahnede dört gün boyunca bir çok grup ağırlanacak.

Alternatif Sahne: 10.000 izleyici kapasiteli alternatif sahnede; Myspace'te yer alan yeni yetenekler sahne alacaklar.

ROCK TATİLİ BİLETLERİ
1 - Kombine avantajlı biletler: 5 gün boyunca tüm etkinliklere ve konserlere katılım imkanı sağlamaktadır. Kamp alanında konaklama yapılamaz.(60 TL)

2 - Kamp + kombine avantajlı biletler: Kamp alanında konaklama yapılarak festival alanında 7/24 avantajlardan yararlanabilmektedir. (75 TL)

POEM Organizasyon: 0212 245 96 06

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.