22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FESTİVALİN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Özel Rusya Uluslararası Okulu ve Antalya İnternational College Of Tourism tarafından geçtiğimiz sene ilki düzenlenen “Antalya Turizm ve Gençlik Festivali'nin” ikincisinin hazırlıkları devam ediyor

FESTİVALİN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

10 Ocak 2011 / 19:01

TURİZMİN SESİ


Özel Rusya Uluslararası Okulu ve Özel Antalya İnternational College Of Tourism ' eğitim kurumları tarafından geçtiğimiz sene ilki düzenlenen “Antalya Turizm ve Gençlik Festivali'nin” ikincisinin hazırlıkları devam ediyor.

2010 yılında büyük ilgi gören ve bu sene kapsamı biraz daha genişletilerek yapılması planlanan “Antalya Turizm ve Gençlik Festivali'nin” geçtiğimiz yıldan daha büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Okul Müdürü Victor Bikkenev böyle büyük bir etkinliği gerçekleştirecekleri için çok heyecanlı olduklarını, bu sene daha büyük ve daha canlı bir etkinliğin Antalyalıları beklediğini belirtti.

İŞBİRLİĞİNE ve SPONSORLUKLARA AÇIĞIZ
Ayrıca bu denli büyük festival yapmanın zorluğuna dikkat çeken Okul Müdürü Victor Bikkenev “ Biliyoruz böyle büyük festivali düzenlemek hiç kolay değil. Ancak hedef kitlesi Antalya ve turizm olan, kurum ve kuruluşlar ile ortak bir payda da buluşmak istiyoruz. Bu sebeple festivalimizde yer almak isteyen turizm firmaları, özel kurum yada kuruluşları bize telefon ve e-mail yoluyla ulaşmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Antalya Turizm ve Gençlik Festivali'nin” bu yıl Mart ayının son haftası yapılması planlanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.