22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FETHİYE TATİLİNİZİN KEYFİNİ ARABA KİRALAMA SEÇENEKLERİ İLE İKİYE KATLAYIN!

Fethiye yaz aylarında en çok turist çeken Muğla ilçeleri arasında gelir

Fethiye Tatilinizin Keyfini Araba Kiralama Seçenekleri ile İkiye Katlayın!

10 Haziran 2022 Cuma 11:58

TURİZMİN SESİ


Orman yeşili ile deniz mavisinin; tarih ile eşsiz plajların Anadolu coğrafyasındaki buluşma noktasıdır. Ege'nin harika coğrafyasına sahip şirin tatil beldesindeki tatilinizin keyfini çıkarmak için en uygun yöntem Fethiye araç kiralama seçeneklerini değerlendirmektir. Şehir içi ya da şehirler arası ulaşımının sıkıntılarına katlanmadan Enterprise'ın zengin araç filosu ile Fethiye tatilinizi unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.

enterprise.jpgEge ile Akdeniz'in Buluşma Noktası: Fethiye

Fethiye coğrafi olarak Muğla iline bağlı... İlin merkezine en uzak ilçelerden biri. Bu nedenle şehirler arası ulaşım oldukça önemli. Fethiye'ye karayolu ya da havayolu ile ulaşım mümkündür. Şehre en yakın havalimanı 45 km uzaklıkta bulunan Dalaman Havalimanı'dır. Muğla'nın tüm ilçelerinde olan gibi sarp dağ ve tepeler Fethiye'de de bulunur. Bu tarz bir zorlu coğrafyada tatil yapmak için en önemli nokta araç kiralamadır. Merkez ve turistik noktalar arasındaki uzaklık nedeniyle zaman kaybetmemek ve Fethiye'yi doyasıya yaşamak için araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 100 ülkede faaliyet gösteren Enterprise aileniz ya da arkadaşlarınızla geçireceğiniz özel tatilinizi daha keyifli hale getirmek için Fethiye'de de size seçenekler sunar. Geniş araç filosu sayesinde tüm tatil ihtiyacınıza çözüm bulabilen Enterprise'dan Fethiye araç kiralama hizmeti alıp Fethiye'nin harika koylarını gezebilirsiniz. Hatta isterseniz SUV ya da lüks sınıf araç seçerek ile hem tatilin hem de araç kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

Turizm Cenneti Fethiye'de Herkese Göre Bir Keyif Bulunur!

Fethiye'nin kıyı şeridi tüm Ege'de olduğu gibi girintili çıkıntılı bir yapıda olduğu için birçok gizli koy ve körfez bulunur. Bu nedenle Fethiye tatil için bulunmaz sürprizler sunan bir yerdir. Bu sürprizlerden maksimum yararlanmak için en kolay yöntem Fethiye araç kiralama seçeneğidir.

Aracınızla tatil planınızdan ya da rotanızdan dilediğiniz an çıkabilir, yolda gördüğünüz muhteşem manzaraların ya da küçük koyların keyfini sürebilirsiniz. Kiraladığınız aracınız ile aynı gün içinde Ölüdeniz'de denize girip; Babadağ'a çıkarak eşsiz Ege manzarası izleyebilir hatta yamaç paraşütü heyecanına ortak olabilirsiniz. Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Saklıkent Koyu'nu ziyaret edebilir; Tlos ve Letoon antik kentleri ile kral mezarlarını gezebilirsiniz. Fethiye sadece tarih ve deniz ile sınırlı bir yerleşim yeri de değildir. Antik çağlardan beri yaşanılan kentin balık pazarında leziz Ege mutfağını tadabilir, Paspatur çarşısında alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bölgenin en çok tarihi ve turistik noktasına sahip yerlerinden biri olan Fethiye'de aktivite fırsatları da oldukça çoktur. Dalaman Çayı'nda rafting ya da Saklıkent'te safari imkanı tanıyan günlük aktivitelere katılabilirsiniz. Bu kadar çeşitli ve farklı alandaki turistik nokta için ulaşım oldukça önemli bir detay olarak öne çıkar. Şehir içi ulaşım ve turistik turlarla zaman kaybetmek yerine araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek zamandan kazanabilirsiniz. Enterprise Fethiye araç kiralama hizmeti ile teslim aldığınız aracınızla Gizlikent Şelalesi'ni görüp Katrancı Tabiat Parkı'nın gizli koylarının keyfini çıkarmaya gidebilirsiniz.

Enterprise Araç Kiralama Seçenekleri ile Tatilin Keyfini Çıkarın

Enterprise yaklaşık 80 bin çalışanı ile 100 ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir araç kiralama firmasıdır. Benzersiz bir tatil için Fethiye araç kiralama hizmetini Enterprise'dan alabilirsiniz. Enterprise'ın geniş araç filosundan ihtiyacınıza göre bir modeli seçebilirsiniz. Geniş aileler minibüs, SUV hatta karavan kiralayıp en en güzel Fethiye koylarının keyfini doyasıya çıkarabilir. Bu şekilde bir seyahat planı ile tatilinizi ulaşım imkanları değil siz planlarsınız. Kullanım alışkanlığınıza göre otomatik ya da manuel vites seçeneğini belirleyebilir; yakıt türü olarak dizel benzin ya da hibrit seçebilirsiniz. Fethiye araç kiralama için aracı isterseniz Fethiye'deki şubeden teslim alabilir, uçakla gidecekseniz Dalaman Havalimanı'ndan gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.