22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FETHİYE’DE BİR BUTİK OTEL KLASİĞİ

Yacht Boutique Hotel, kalite anlayışını ön plana çıkarttığı yaklaşımıyla ve butik otelcilik konseptine getirdiği yeni tarzıyla bölgede kendine çok özgün bir yer ediniyor

FETHİYE’DE BİR BUTİK OTEL KLASİĞİ

06 Temmuz 2010 / 10:25

TURİZMİN SESİ


Karagözler kıyıları, Türkiye'nin eşsiz tatil beldelerinden Fethiye'nin muhteşem koylarını barındırıyor. Doğanın yeşil ve mavinin bütün tonlarını eşsiz bir uyumla, cömertçe sunduğu bu kıyılar, aralarında dünyanın ünlü işadamları ve sanatçılarının da bulunduğu çok sayıda ziyaretçinin akınına uğruyor.

Yacht Boutique Hotel, kalite anlayışını ön plana çıkarttığı yaklaşımıyla
ve butik otelcilik konseptine getirdiği yeni tarzıyla bölgede kendine çok özgün bir yer ediniyor. Eskiyle yeniyi harmanlayarak, konforu misafirlerine özenli bir uyumla sunan Yacht Boutique Hotel, yenilikçi ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla bölgedeki alternatiflerinden ayrılıyor.

Yacht Klasik Hotel
Yacht Klasik Hotel misafirleri özenle tasarlanmış odalarında konforun tadını çıkartırken ya da yat limanı panoramasına sahip terasta kahvesini yudumlarken, dilerse limandaki otel tekneleriyle ve özel kaptan eşliğinde deniz gezintisine çıkma şansına sahip bulunuyor.
Ya da Yacht Klasik Hotel'in limanına yanaşan ve rahatlığı seven yelkenli-yelkensiz tüm tekne sahipleri butik otel anlayışla verilen hizmetin konforunu yaşayabiliyor.

Yacht Boutique Hotel
Misafir memnuniyeti için ayrıntıların titizlikle ele alındığı Yacht Boutique Hotel'de yaratılan sıcak atmosfer resepsiyona adım atıldığı andan otelden ayrılana dek misafirlerine eşlik ediyor. Özel yaşam alanlarından şarap mahzenine kadar tüm hizmet ünitelerinin misafir memnuniyetine göre tasarlandığı Yacht Boutique Hotel'de, yöreye ait taşlardan oluşturulan şık havuz jakuzi, eşsiz Fethiye panoramasına doyumsuz bir tad katıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.