22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FETOB BAŞKANI SİLAHTAROĞLU OLDU

Fethiye Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nde (FETOB) yapılan başkanlık seçimini kazanan LykiaGroup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal, “Fethiye'yi tüm dünyada tanınan bir destinasyon haline getirmek için çalışacağız” dedi.

FETOB BAŞKANI SİLAHTAROĞLU OLDU

17 Haziran 2009 / 16:42

TURİZMİN SESİ
Türk ekonomisine hem katma değer kazandıran hem de istihdam olanakları sağlayan bir sektör olan turizme, en etkin şekilde hizmet vermek için çalışan FETOB, yoluna sektörün köklü kuruluşlarından LykiaGroup'un Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal'ın liderliğinde devam ediyor.

Üç yıl boyunca başkanlık görevini yerine getirecek olan Zeynep Silahtaroğlu Baykal, 1980'li yıllardan bu yana yatırımları ve yarattığı katma değerle turizm sektörüne adını yazdıran bir grubun yönetim kurulu üyesi olarak bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. “Lykia Grup olarak, Fethiye, Antalya, Kapadokya ve İstanbul'daki tesislerimizle yaklaşık çeyrek asırdır Türk turizminin nabzını tutuyoruz” diyen Baykal, bu deneyim ışığında öncelikle Fethiye'nin tüm dünyada tanınması için kolları sıvayacaklarını vurguladı.

Baykal, “Görev süremiz boyunca, Türkiye Otelciler Birliği ile işbirliğiyle onların liderliğinde bölgenin sorunlarının en hızlı şekilde çözümlenmesi için çalışıp, Fethiye'nin tanıtımına ağırlık vereceğiz, yeni pazarların açılması için öncü olacağız” şeklinde konuştu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.