22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FEZA SOLAKLAR THE MARMARA’DA

18 yıldır turizm sektörünün köklü kurumlarından biri olan The Marmara Hotels & Residences İş Geliştirme Direktörlüğü'ne Feza Solaklar getirildi.

FEZA SOLAKLAR THE MARMARA’DA

01 Haziran 2009 / 19:42

TURİZMİN SESİ
Feza Solaklar, Robert College'den 1981 yılında mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Turizm ve Otel Yöneticiliği ön lisans programını tamamlayıp, öğrenimine Amerika'da devam etti ve Eastern Illinois Üniversitesi'nde İşletme/Pazarlama lisans programını bitirdi.

19 yıllık çalışma hayatına henüz üniversitedeyken İstanbul Sheraton Otel'de yaptığı stajla başlayan Solaklar, ulusal ve uluslararası bazı otel zincirlerinin satış ve pazarlama bölümlerinin ardından, 1998 – 2004 yıllarında Satış ve Pazarlama Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı The Marmara Hotels & Residences'a, Mayıs 2009'da İş Geliştirme Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak geri döndü.

Solaklar'ın İstanbul Amerikan Robert College Mezunlar Derneği, Robert College Bizim Tepe, SKAL İstanbul Yönetim Kurulu ve Circle D'Orient İstanbul üyelikleri bulunuyor. Solaklar evli ve bir kız çocuk annesi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.