22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FIAT FREEMONT GÖRÜCÜYE ÇIKTI

FIAT Grubu' nun ABD'li Chrysler Grubu ile yaptığı işbirliğinin önemli simgelerinden birini temsil eden Fiat Freemont, Türk müşterilerin beğenisine sunuldu

FIAT FREEMONT  GÖRÜCÜYE  ÇIKTI

13 Kasım 2012 / 08:33

TURİZMİN SESİ 


Bu kapsamda araç lansmanı etkinliklerini 11 Noktada gerçekleştirmeyi planlayan Fiat Satış Direktörlüğü, 8 Kasım Perşembe Günü de ‘ Freemont Gezici Lansman Eğitimi ve Müşteri Test Sürüşleri’ için Ramada Plaza İzmit oteldeydi. Fiat Bölge Müdürü Gürhan Paşolar ve Eğitim Uzmanı  Burak KARAOĞLAN’ ın koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya , Fiat Bayilerinin bölge Satış danışmanları ve Servis müdürleri yoğun olarak ilgi gösterdiler.

fiat-grubu,chrysler-grubu,fiat-freemont,1.jpg

Sabah sınıf eğitimi ve ardından test sürüşleri ile başlayan program, öğlenden sonra davetli olarak gelen müşterilerin performans sürüşleri ile devam etti. Test sürüşlerini gerçekleştiren misafirler, araçla ilgili olarak, ‘Kendi sınıfında en üst segmentin konforuna ve teknolojisine sahip olup, satış fiyatı ile çok cazip bir araç, sürüş keyfini yaşamak için herkese denemesi lazım’ yorumunda bulundular.


fiat-grubu,chrysler-grubu,fiat-freemont,122.jpg

SUV tasarım ve kullanım özellikleriyle öne çıkan Fiat Freemont lansmana özel 5 bin TL indirimle 93 bin TL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sınıfının En Güçlü, En Ekonomik ve En Büyük Modeli olarak satışa sunulan Avrupalı Fiat Freemont, hem sürücü hem de yolcuların, en üst seviyede konforla yolculuk yapmalarını sağlamak üzere çok sayıda teknolojik özelliğe sahip. Bunlardan en göze çarpan bazı özellikleri, hem önden çekişli hem de dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor olması, üç bölgeli otomatik klima, yenilikçi bilgi-eğlence sistemi ve anahtarsız giriş/çalıştırma sistemi yer alması diyebiliriz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.