22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FİNAL MAÇLARI HİLTON OTELLERİ’NDE

11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında oynanacak FIFA Dünya Kupası final maçları heyecanını 5 yıldız kalitesi ile yaşayın

FİNAL MAÇLARI HİLTON OTELLERİ’NDE

03 Haziran 2010 / 12:33

TURİZMİNSESİ


Hilton Worldwide İstanbul Otelleri iki yılda bir yaşanan Dünya Kupası final maçları için birbirinden özel seçenekler hazırladı Hilton İstanbul büyük küçük herkesin heyecanla beklediği Dünya kupası maçlarını Boğaz manzaralı Sports Bar'da futbol severlerle buluşturuyor. 2 adet 106 ekran plazma televizyon ile final heyecanını yaşatan Hilton, Executive şef Andreas Scheuregger'ın hazırladığı birbirinden özel lezzetlerle, maç keyfini 5 yıldız kalitesi ile taçlandıracak.

Dünyanın dört bir yanından tuttuğu takımı destekleyen otel misafirleri, Hilton müdavimleri ve futbolseverler heyecanla maçları takip ederken, şefin özel olarak hazırladığı maçlarla alakalı hem eğlenceli hem de nefis lezzetlerin keyfini çıkaracak. Free Kick (Hilton Klüp Sandviç), Side Line (Sezar Salatası), Penalty (Hilton Burger) gibi birbirinden özel lezzetler Hilton Sports Bar'da sizleri bekliyor.

Conrad İstanbul, Dünya kupası heyecanını 14. katta yer alan, şehrin ve Boğaz'ın nefes kesen manzarasına sahip Summit Bar'da yaşatıyor. 3 adet 42 inch ekrandan ya da Summit Bar'a kurulacak dev ekrandan izlenecek maçlar, Conrad İstanbul Executive şefi Roger Sonsalla tarafından hazırlanan birbirinden özel lezzetlerle şölene dönüşecek. Summit Bar'ın kendi yiyecek ve içecek menüsünün dışında, Asya üçlemesi, Mısırlı Nachos, Acılı Poppers gibi şefin farklı ülkelerin tatları ile harmanladığı atıştırmalıkları da tercih edebilirsiniz. Dünya kupası için özel olarak hazırlanan lezzetlerden seçtiğiniz bir atıştırmalık ve 2 adet fıçı bira sadece 38 TL. Maçlar için Summit Bar'a gelen misafirlerimize otoparkta %25 indirim uygulanırken, maçlar süresince her 50 TL'lik harcama için, Dünya Kupası döneminde ikinci ziyaretlerinde toplam tutarları üzerinden %15 indirim sağlanacak.

Dünya Kupası heyecanını yaşamak için Hilton Worldwide İstanbul Otelleri'nde yerinizi şimdiden ayırın!
Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Hilton İstanbul: 0212 315 6000
Conrad İstanbul: 0 212 227 3000

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.