07 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

FITUR 2023, SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZMİN GELECEĞİNE ODAKLANIYOR

18-23 Ocak tarihleri arasında IFEMA MADRID tarafından organize edilecek olan fuar, dünya turizm endüstrisinin gücünü ve sürdürülebilir büyüme taahhüdünü yüksek oranda temsil edecek

FITUR 2023, sürdürülebilir turizmin geleceğine odaklanıyor

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:26

TURİZMİN SESİ


FITUR , Responsible Tourism Institute (ITR) işbirliğiyle düzenlenen Sürdürülebilir Stand Ödülleri ile karbon ayak izini ilk kez ölçecek ve sürdürülebilir katılımı teşvik edecek. Bugünün önemli ağırlığı ile uyumlu  Uluslararası Turizm Fuarı'nın bir sonraki baskısı olan FITUR 2023 , turizm endüstrisinde sürdürülebilir kalkınmayı temsil ediyor ve bu gerçeği, turizmi teşvik etmeyi amaçlayan stratejilerin tanıtımına ortak bir nokta olarak sahip olacak çoklu içerikleri, faaliyetleri ve girişimleri boyunca yansıtacak. ekosisteme, çevreye, yerel kültüre ve sahip olduğu kaynağı olarak sosyal ve ekonomik bağlamda değer  istihdam, zenginlik ve refah. Böylelikle, IFEMA MADRID tarafından 18-23 Ocak tarihleri arasında Fuar Alanlarında gerçekleştirilecek olan FITUR , dünya turizm endüstrisinin gücünü ve inovasyon ve dijital dönüşümün de yer aldığı sürdürülebilir büyüme taahhüdünü en iyi şekilde temsil edecek. temel farklılaşma faktörleri ve gelişme faktörleri olarak ortaya çıktı. 

Bu sürdürülebilirlik bağlamında, IFEMA MADRID , FITUR 23'ün karbon ayak izini ilk kez kapsam 1 ve 2'de ölçerek ve bir sonraki baskıda azaltma taahhüdünü resmileştirerek aktif olarak yer almaktadır.   Ayrıca FITUR , IFEMA MADRID etkinliklerinin geri kalanı gibi, fuarın yaratabileceği olumsuz etkileri azaltmak ve hem olumlu kullanımları teşvik etmek hem de izlenecek eylem kılavuzları ve tavsiyeler aracılığıyla şirketlerin ve profesyonellerin sürdürülebilir katılımını teşvik ediyor. sürdürülebilir kalkınma hedeflerinde işbirliği yapma fırsatını temsil eden farkındalık, atık azaltma, hareketlilik açısından. Aynı amaç ile FITUR'a sürdürülebilir katılım, 2011 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Stand Ödülleri ile özel bir şekilde öne çıkıyor.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.