22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FOOD & HOTEL MALAYSİA’DA “OZTİRYAKİLER” DAMGASI

Malezya-Kuala Lumpur'da gerçekleştirilen FHM - Food & Hotel Malaysia Kuala Lumpur Fuarı'nda otel, restoran ve bar ekipmanları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçiler bir araya geld

Food & Hotel Malaysia’da “Oztiryakiler” Damgası

10 Ekim 2015 / 10:30

TURİZMİN SESİ

29.09.2015 - 02.10.2015 tarihleri arasında Malezya-Kuala Lumpur'da gerçekleştirilen FHM - Food & Hotel Malaysia Kuala Lumpur Fuarı'nda otel, restoran ve bar ekipmanları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçiler bir araya geldi. Yurt dışında “Ozti” markası ile 100'ü aşkın ülkeye ulaşan Öztiryakiler son derece önemli bu fuarda yerini aldı. 

 
fhm---food--hotel-malaysia,oztiryakiler,2.jpg
 
Öztiryakiler, FHM - Food & Hotel Malaysia’da, 900, 700 seri pişirme grubu, bulaşık yıkama makineleri, banket arabaları ve nötr ürünlerden oluşan zengin ürün grubunu tanıttı.Malezya pazarının önde gelen işletmeleri ile buluşan ve yeni seri ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunan Öztiryakiler, fuarın özel bir organizasyonunda da mutfak sponsoru olarak yer aldı. Profesyonel ve ünlü şeflerin farklı kategorilerde yarıştığı organizasyonun mutfak sponsorluğunu Ozti markasıyla Öztiryakiler’in üstlenmesi Malezya’da ve Asya Pasifik ülkelerinde markanın gücüne güç kattı.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.