23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FORMULA 1 TUTKUNLARI GALLERİA’DA

28-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Grand Prix'nin Bakırköy'deki Resmi Tanıtım ve Aktivite noktası Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria oldu.

FORMULA 1 TUTKUNLARI GALLERİA’DA

07 Mayıs 2010 / 15:46

TURİZMİN SESİ
8 Mayıs- 23 Mayıs tarihleri arasında açık olacak buluşma noktası ziyaretçilerini özel süprizler bekliyor.Kurulduğu günden bu yana gündemi herzaman takip eden ve misafirlerine eğlenceli programlar sunan Galleria, Türkiye Grand Prix Yarışında da ziyaretçileriyle birlikte bu heyecanı yaşamaya hazırlanıyor. F1 Formula, 8 Mayıs Cumartesi günü tüm Galleria misafirlerine özel bir stand kuruyor.

23 Mayıs'a kadar hizmet verecek F1 Tanıtım ve Aktivite standında bir de Bilet Ödüllü F1 Simülatörü bulunuyor.Tüm misafirler ücretsiz olarak Bilet Ödüllü F1 Simülatöründe derece yapma şansına sahip olacaklar. Son gün yapılacak değerlendirme ile ''En iyi 20 derece yapan Galleria ziyaretçilerini 10 adet bronz, 10 adet açık alan olmak üzere F1 yarışına kombine (3 günlük) bilet'' kazanma şansı bekliyor.

Ayrıca 8 Mayıs -23 Mayıs tarihleri arasında sürecek etkinlik boyunca, Galleria Alışveriş merkezinde herhangi bir mağazadan 25 TL'lık alışveriş yapan herkes, F1 yarışını ücretsiz seyredebilme şansı yakalıyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.