22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FRAME SEZONA MERHABA DİYOR

365 gün boyunca İstanbul'a yepyeni bir çerçeveden keyifle bakmanızı sağlayan Frame, sürprizleri ve yaz sezonu yenilikleri ile eğlence hayatına taze bir soluk getiriyor.

FRAME SEZONA MERHABA DİYOR

18 Mayıs 2009 / 16:28

TURİZMİN SESİ


Açıldığı günden bu yana, gece hayatına kazandırdığı yenilikler ve restoran tarafında sundukları eşsiz lezzetleri ile İstanbul'un sene boyunca, hem kış sezonunda, hem de yaz sezonunda, özel alanlarında hizmet veren vazgeçilmez noktası Frame, şehrin yoğunluğundan uzak, yeşilin huzur veren manzarasıyla yaz sezonunda da sürprizlerine devam ediyor. Yenilenen ve 2009 yazına özel hazırlanan seçkin menüsü ile İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerine yer veren Frame, doğanın yeşili ile buluşan avant - garde ve minimal çizgilerin öne çıktığı dekorasyonunda seçkin ve ayrıcalıklı bir ambiyans yaşatıyor.

Günün her saatine ve her damak tadına uygun seçkin menüsü ile konuklarının beğenisini toplayan Frame'de, zengin başlangıç menüsünden “Porçini Soslu Mozzarella”, ana yemeklerden “Zengin Çeşitleri ile İtalyan Yapımı Özel Ev Makarnaları”, “Limon Soslu Dil Balığı” gibi birbirinden alternatifli, denenmeye değer yeni tatlar, hem sunumları ile hem de lezzetleri ile büyük ilgi uyandırıyor. Ayrıca; Hindistan cevizi, elma, çikolatanın çok özel bir birleşimi olan “Palla Di Mella” ve tadıyla eşsiz İtalyan lezzeti “Panna Cotta” tatlı menüsünün gözde lezzetlerinden…

Eşsiz lezzetlerin yanı sıra eğlence severlerin de yakından takip ettiği Frame, performansları ile büyük beğeni toplayan 2 genç yeteneğe yeni sezon boyunca Salı geceleri ev sahipliği yapıyor; Hale Caneroğlu ve Yusuf Güney… Canlı performansların yanı sıra birbirinden özel partilere, percussion & trompet şovlara ve Türkiye'nin önde gelen Dj'lerine ev sahipliği yapan Frame yaz keyfini alternatifleri ile perçinliyor.
Pazar günleri dahil haftanın her günü hayatın ve İstanbul'un eşsiz renklerini, özgün ve yepyeni bir çerçevede sunan Frame, lezzetleri ve sürprizlerle dolu, eğlenceli geceleri ile yaz sezonunu keyifle karşılıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.