22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FRANKİE’DE ŞEF SİMOS'UN LEZZETLERİ

İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının yeni buluşma noktası Frankie, şimdi de iş dünyasını öğle yemeklerinde biraraya getiriyor

FRANKİE’DE ŞEF SİMOS'UN LEZZETLERİ

08 Kasım 2012 / 07:26

TURİZMİN SESİ


A la carte menüye ek olarak hazırlanan business lunch menüsünde Şef Simos’un haftanın en taze ve özel ürünlerini kullanarak hazırladığı lezzetlere,  Frankie’nin zengin kavı eşlik ediyor. İstanbul’un lezzet ve eğlence hayatına yeni bir soluk getiren Frankie İstanbul Restaurant Bar-Lounge, iş dünyasına özel hazırladığı öğle menüleri ile iş toplantılarını daha renkli hale getiriyor. İki başlangıç, iki ana yemek ve iki tatlıdan oluşan özel menüler, a la carte menüye ek olarak sunuluyor.

Büyüleyici İstanbul manzarası eşliğinde iyi yemek ve iyi servis almak isteyen iş dünyasının profesyonelleri, Yunanlı Şef Simos’un uluslararası dokunuşlarla ve yenilikçi pişirme teknikleriyle hazırladığı yemekleri öğlenleri de tatma fırsatı elde ediyorlar. Bu özel menüye akşam yemeklerinde olduğu gibi gündüz de Frankie’nin yerli ve yabancı şaraplardan oluşan zengin kavı eşlik ediyor. Pazartesi’den Cuma’ya 12.00-15.00 saatleri arasında sunulan ve her hafta değişen öğle menüsünde yer alan yemeklerden iki seçim 75 TL, üç seçim 95 TL, kadehte şaraplar ise 20 TL’den servise sunuluyor. Geceleri devam eden canlı müzik ve dj performanslarına ek olarak gündüz de seçkin müşterilerine hizmet vermeye devam eden Frankie, İstanbul’un kalbinin attığı Nişantaşı’nın öğlen yemeklerinde iş dünyasının profesyonellerini bir araya getiriyor.

www.frankieistanbul.com
Facebook/ Frankie Istanbul@sofa
Twitter /@frankieistanbul

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.