22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FRANSA, İSVİÇRE VE İTALYA ALPLERİNDE KAYAK TATİLİ

Alpler’deki Club Med kayak tesislerinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor!

Fransa, İsviçre ve İtalya Alplerinde kayak tatili

24 Ekim 2015 / 11:00

TURİZMİN SESİ

Bu sene 65. kuruluş yılını kutlayan premium her şey dâhil tatil konseptinin yaratıcısı Club Med’te Noel, Yılbaşı ve Sömestre tatilleri için erken rezervasyon fırsat devam ediyor. Fransa, İsviçre ve İtalya Alplerinde kayak tatilini avantajlı fiyatlarla yaşamak isteyenler için son rezervasyon tarihi 28 Ekim. Premium Her Şey Dâhil tatil konseptinin yaratıcısı ve Dünyadaki lider uygulayıcısı Club Med kilometrelerce uzanan pistleri, doğa keşif turları ve her türlü kış sporu aktivitesiyle, Fransa, İsviçre ve İtalya Alplerindeki en ünlü kayak merkezlerinde konumlu 20’yi aşkın tesisinde hizmet vermeye devam ediyor. 

fransa,-isvicre-,-italya-alpleri,club-med,2.jpg
 
Club Med’in premium her şey dâhil kayak paketleri, 28 Ekim’e kadar yapılacak rezervasyonlarda kişi başı 900 TL’ye varan indirimler ile sunuluyor. Club Med, Noel, Yılbaşı ve Sömestre tatilleri için, ulaşım dahil paket programlarını, sabit TL avantajını 7 taksit fırsatıyla birleştirerek sunuyor. THY ile ulaşım dahil, 7 gece konaklama,  yaşa ve seviyeye uygun gruplar ile 5 günlük kayak dersleri, 6 günlük ski pass, çocuk hizmetleri, gece showları ve seyahat sigortasının dahil olduğu paketler kişi başı 3.250 TL’den başlıyor. 
 
İtalya, Fransa, İsviçre: Kayak tatili için seçenek çok!
Club Med Avrupa’dan Asya’ya kadar uzanan birçok noktada premium her şey dâhil kayak tatili fırsatları sunuyor. Club Med’in, Fransız Alplerinin Valmorel, Peisey-Vallandry, Tignes Val Clareten gibi en güzel kayak bölgelerindeki 15 farklı tesisi, kış tatilinin en popüler noktaları arasında. İtalyan Alplerinde, 2.050 metre yüksekte yer alan Club Med Cervinia, Cervin Dağı’nın büyüleyici manzarasına tanıklık ediyor. İtalya’da yer alan, Avrupa’nın en uzun ikinci parkuru Pragelato ise dünyaca ünlü kayakçıların tercih ettiği noktalardan biri. Ayrıca İsviçre Alpleri üzerinde de birçok Club Med tesisi bulmak mümkün. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.