22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“FRUTATİON” BU BUKET YENİR

Frutation, İstanbul Balmumcu, Bağdat Caddesi ve Ankara mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Florya mağazasını hizmete açtı

“FRUTATİON” BU BUKET YENİR

01 Ağustos 2011 / 20:22

TURİZMİN SESİ


Hiçbir koruyucu madde içermeden hazırlanan tamamen doğal meyve sepetlerini Türkiye ile tanıştıran Frutation, İstanbul Balmumcu, Bağdat Caddesi ve Ankara mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Florya mağazasını hizmete açtı. Frutation farkı ile hazırlanan çikolataya batırılmış çilekler, çikolata kaplı ananastan papatyalar, çikolatalı muz dilimleri, çikolata kaplı Granny Smith elma dilimleri ve çok daha fazla alternatiften oluşan çikolata soslu meyveler, şimdi de tüm Floryalıları meyvelerin yeni tatları ile tanıştırıyor ve her günlerini adeta çok özel bir kutlamaya dönüştürüyor.

Dilediğiniz meyve buketini seçin, seçtiğiniz meyveleri ister yarı tatlı bitter çikolata, ister beyaz çikolatayla soslayın ya da çikolata soslu ekstra meyveler ekleyin. Arzu ederseniz siparişinizi bir balon, oyuncak ayılar ya da yenilebilir sayılar ile süsleyerek hem lezzetli hem de sağlıklı ve taptaze meyvelerin keyfini kendinize ve sevdiklerinize yaşatın.
Yüksek Frutation standartları ve özel olarak seçilen kaliteli meyvelerden hazırlanan sağlıklı meyve buketleri ile artık doğum günleri, yıldönümleri ve tüm özel günleriniz hem çok daha özel, hem çok daha sağlıklı.
Tek yapmanız gereken www.frutation.com.tr adresine girerek, size en yakın frutation mağazasının iletişim bilgilerine ulaşmak ya da 0212 444 15 78 nolu çağrı merkezini arayarak siparişinizi oluşturmak. Unutmayın bu buketler yenir. www.frutation.com.tr  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.