22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GARANTİ’DEN 5 DAKİKADA KREDİ

Garanti Bankası, müşterisi olsun ya da olmasın ihtiyaç duyan herkese sunduğu “5 Dakikada Kredi” uygulaması kapsamında, fırsatlarla dolu bir kampanya başlatıyor

GARANTİ’DEN 5 DAKİKADA KREDİ

26 Ağustos 2009 / 17:02

TURİZMİN SESİ
5 dakikada kredi başvurusu yapıp fırsatlardan yararlanmak isteyenler; evlilik, ev dekorasyonu, balayı, tatil ve bebeklerle ilgili ihtiyaçları konusunda hayallerine ulaşabiliyor. Buna göre, 22 Ağustos - 20 Eylül tarihleri arasında 5 dakikada krediye başvurup, başvurusu onaylanan herkes, Koleksiyon Mobilya, YKM Turizm ve www.e-bebek.com'dan yapacakları alışverişlerde %20'ye varan indirimler kazanacak. Düşen kredi faizlerinden yararlanarak, bu dönemde, 5 dk.da krediden kredi kullanan 33 kişiye ise, 1.000'er TL değerinde hediye çeki armağan edilecek.

Herkese açık krediye, garanti.com.tr, wap.garanti.com.tr, Garanti İnternet Şubesi, SMS, Paramatik (kartlı ya da kartsız) ve Garanti Çağrı Merkezi'nden, 7 gün 24 saat, T.C. kimlik numarasıyla başvurulabiliyor. Kredi başvurusunun onaylanıp onaylanmadığı, 5 dakika gibi kısa bir süre içinde, cep telefonuna gönderilen SMS ile öğrenilebiliyor. Kredi başvurusunun sonucunun 5 dakika gibi kısa bir sürede öğrenilebilmesi evlilik, tatil, balayı, bebek, doğum, ev dekorasyonu gibi günlük ihtiyaçlarını karşılamak için kredi başvurusunda bulunanlara önemli bir kolaylık sağlıyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.