22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GELENEK DEVAM EDİYOR

Oflaz turizmden kış operasyonu Satranç turnuvası organizasyonuna 1200 kişi getirdiler

GELENEK DEVAM EDİYOR

30 Ocak 2013 / 17:52

TURİZMİN SESİ


Halil ÖNCÜ-KEMER
Kış turizminin sessiz destinasyonlarından bir tanesi olan Kemer, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Kemer Limak Limra Otel'de düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası ile adeta nefes aldı. Kemer’de bulunan Oflaz Turizm acentesi de altı yıldan bu yana sürdürüğü geleneğini sürdürerek, şampiyona için yaklaşık 1200 kişiyi Kemer’e getirdi. Konaklama ve ulaşım hizmetleri veren Oflaz turizm misafirlerini Rose Residence Beach ve Akka Alinda Beach Otel’de konaklatıyor.
Oflaz Turizm Sahibi Ozan Güven yaptığı açıklamada, kış turizminde sessiz kalan Kemer’in şampiyona ile biraz da olsa canlandığına dikkat çekerek “ Kemer’in şu andaki kış turizmindeki durumu şu anda gözler önünde. İki farklı otelde binin üzerinde bir misafirimizi Kemer’de ağırlamaktayız. Bu organizasyon içinde altı yıldır yer alıyoruz.
 
Misafirlerimize Kemer’de bulunan Akka Alinda Otel ve Rose Residence Beach otel de konaklama ve ulaşım hizmeti vermekteyiz. Bu organizasyonun içinde yer almak bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Umarım buradaki esnaf arkadaşlarımız da bizim getirmiş olduğumuz misafirlerimizin alışverişleri karşılığında mutlu olurlar. Bundan sonra Oflaz turizm olarak Kemer’e daha çok misafir getirmek adına daha iyi işlere imza atmak için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.Kemer’de düzenlenen Satranç Şampiyonasına 7-12 yaş arası bin 300 sporcu katılıyor. 1 Şubat'ta sona erecek turnuva sonrasında dereceye giren ve yapılacak değerlendirmelerle seçilecek sporcuların milli takımda yer alacak.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.