22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GELİN ADAYLARINA HAMAM KEYFİ

Evlilik telaşının yorgunluğunu üzerinden atmak, düğün öncesi enerji depolamak isteyen gelin adaylarına unutulmayacak bir hamam hatırası

Gelin adaylarına hamam keyfi

08 Nisan 2014 / 23:44

TURİZMİN SESİ

 Park Bosphorus Hotel’in ayrıcalıklı merkezi CVK Safira SPA, sevdikleriyle masaj ve hamam keyfi yaşamak isteyenleri ağırlıyor. CVK Safira SPA’nın 5 kişilik “Evleniyorum Ben” paketinde, kişiye özel masajdan kına ritüeline, lezzetli ikramlardan geline kese ve köpük uygulamasına kadar birçok ayrıcalıklı hizmet yer alıyor.
 
cvk-safira-spa,park-bosphorus-hotel,3.jpg
 
Park Bosphorus Hotel’in, seçkin masaj ve bakım alternatifleri sunan merkezi CVK Safira SPA, misafirleri için özel seçenekler oluşturuyor. Düğün telaşından kısa bir süre de olsa uzaklaşmak ve dinlenmek isteyen gelin adaylarını CVK Safira SPA’da seçkin bir alternatif bekliyor. “Evleniyorum Ben” paketiyle, gelin adayları içerisinde Türk hamamı da bulunan VIP masaj odasında keyifli bir bakım günü geçiriyor. Tüm misafirlere kişiye özel masaj uygulanıyor ve geline ayrıca kese ve köpük uygulaması yapılıyor.
 
“Evleniyorum Ben” paketinin bir diğer sürprizi ise kına ritüeli. Bu özel masaj odasında gelini ve misafirlerini renkli bir kına ritüeli bekliyor. Kırmızı duvak giyen geline kına yakılırken misafirler de eşlik ediyor. Müzikler ve ikramlarla renklenen bu etkinlik 180 dakika sürüyor.CVK Safira SPA’nın, içerisinde Türk hamamı da bulunan VIP masaj odasında uygulanan, 5 kişilik “Evleniyorum Ben” paketi 480 Euro olarak fiyatlandırılıyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.