22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GENÇ TURİZMCİLERE TANITMA FIRSATI

Rus okulu ve Antalya International College of Tourism tarafından organize edilen ve Tekirova Belediyesi ile Tekirova Otelciler Birliğinin(TEKOB) destekleri ile düzenlenen festival kapsamında öğrenciler Tekirova da bir araya geldi

GENÇ TURİZMCİLERE TANITMA FIRSATI

25 Mart 2011 / 19:03

TURİZMİN SESİ


Festival kapsamında genç turizmciler için birde istihdam fuarı açıldı. Öğrenciler ilk olarak Tekirova ve çevrede bulunan otelleri gezerek bilgi aldılar. Genç turizmciler kendilerini tesis yöneticilerine tanıtma fırsatı buldular. Bu yıl ikinci kez düzenlenen Uluslar arası Turizm ve Gençlik festivalinde Turizm öğrencileri Tekirova Belediyesi amfi tiyatrosunda düzenlenen etkinlik ile yeteneklerini sergilediler. Turizm öğrencileri Festival kapsamında kültürlerin kaynaşması amacı ile Tekirova Halit Narin İlköğretim okulu öğrencileri ve Tekirovalılarla buluştular. Turizm öğrencileri amfi tiyatroda düzenlenen etkinlikte yeteneklerini sergilediler. Farklı ülkelerden gelen öğrenciler kendi ülkelerine ait dans gösterileri ve söyledikleri şarkılarla büyük beğeni topladılar.

Antalya International College of Tourism okulunun müdürü Viktor Bikkenev yaptığı açılamasında festivali düzenlemekteki amaçlarının Türk, Rus ve Avrupa ülkelerinin kültürel zenginliklerini bir araya getirmek olduğunu dile getirdi. Bikkenev “Türk Turizm ve otelciliğinin gelişmişlik düzeyi ve Antalya da uygulamalı staj imkanları ile arz ve talebi buluşturmayı hedefledik. Öğrencilerimiz Tekirova da çok güzel vakit geçirdiler ve gelecekteki hayatlarını şekillendirecek kararları verme noktasına geldiler. Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras'a vermiş olduğu destekler nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrenciler Tekirova dan ayrılmadan bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek unutulmaz anılarla Tekirova'dan ayrılacaklar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.