22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GENÇLER İÇİN İYİLİK DERNEĞİ 2. YILINI KUTLADI

Gençler İçin İyilik Derneği’nin kuruluşunun ikinci yılı dernek üyeleri ile Moda Deniz Kulübü’nde bir akşam yemeğinde kutlandı

Gençler İçin İyilik Derneği 2. Yılını Kutladı

15 Eylül 2022 Perşembe 14:18

TURİZMİN SESİ


Yemeğe Toyota Türkiye Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticileri Nergis Pekdemir ve Sibel Atilla, Oyuncu Tamer Levent, Hale Usmanbaş, TurizminSesi Genel Yayın Yönetmeni Ayşula Özgen İlgar, Recep Cingitaş, Ahmet Coşkunaydın, Emine Çağan, Ekonomist Şevket Sayılgan, Ressam Nurşen Laçinel, Emre Tekün, Dilara Filinta, Hediye Boztemur, Dr. Kazım Taşçıoğlu ve Jale Taşçıoğlu katılım sağladı.

tamer-leventaysula-ozgen-aysen-lacinel.jpgDerneğin Kurucu üyeleri ikinci yıldönümü pastasını üflediler. Nurşen Laçinel derneğe bir resim bağışladı. Gençler için İyilik Derneği’nin kuruluşunun 2. yılında bu resim çekiliş ile Toyota Türkiye Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Nergis Pekdemir’e verildi.

tamer-leventaysula-ozgen-aysen-lacinel-001.jpgGençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçinel; “2. Yılımızı kutlu olsun. Varlığınız, kattıklarınız için herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Mütevazi bir yemekle kutladığımız yıl dönümümüzde birlikte olduğumuz dostlara, gelemeyip gönüllerimizin bir olduğu tüm iyilikseverlere, aramıza yeni katılanlara, bir sözümüzle maddi manevi destek veren herkese gönül dolusu teşekkür ediyorum. Bu sene yeni ve önemli bir proje daha gerçekleştireceğiz. Ekim ayında Gençleri, iş hayatına hazırlayacak KARİYER OKULU başlayacak. Yarışmalar, Ödül törenleri, Seminer sohbet programları, Gençlere ders araç gereç, Giyim, gıda destekleri ve Mentorluklar da devam edecek. Yeni yıla girmeden Aralık ayında da bir yeni yıl buluşması yapacağız. Sağlıklı, mutlu, refah dolu, iyiliklerin çoğalacağı şahane günler diliyorum” dedi.

tamer-leventaysula-ozgen-aysen-lacinel-002.jpgİkinci kuruluş yıldönümüne bağışlarıyla destek verenlerde oldu.

Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçinel; “Yemeğe gelemeseler de bağışla destek verenlere teşekkür etti: Banu Çağdaş, Emre Hüseyin Işıkoğlu, Özlem Demirağ, Karin Kuroğlu, Didem Ergözen ve ailesi, Dr. Murat Emantoglu, Ersan Gülay, Levent Karadeniz, W Health Sağlık Grubu Mertol Tambak, Sofuoğlu Hukuk Cem Sofuoğlu, Mutlu Kaya, Can Doğu Altis Danışmanlık, Romatem Pazarlamadan Sorumlu YK Üyesi Sinem Çamur, Filiz Bilmiş, Deniz Güler, Yıldız Şentürk, Dr. Namık Kemal Özkan.”

tamer-leventaysula-ozgen-aysen-lacinel-003.jpgGençler İçin İyilik Derneği Başkan Yardımcısı Berat Bir; “Derneğimizin ikinci kuruluş yıldönümü yemeğine hepiniz hoşgeldiniz. Bu akşamın bir anısı kalsın istedik, Nurşen Laçinel’in derneğimize bağışladığı resimi bu akşam sizlerle çekiliş yaparak paylaşacağız. Bu yıl projelerimiz olacak gençlerin hayatlarına dokunacağız. Derneğimizin ikinci yılı kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.