27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

GİRİŞİMCİ KADINLAR TÜRSAB GENEL KURULU’NDA BİR ARAYA GELDİ

Antalya Bölgesi’nde de başarılı bir iş kadını ve Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği üyesi olan, Kadın Turizmciler Platformu Kurucusu Ömür Özdemir önderliğinde platform üyeleri buluştu.

Girişimci Kadınlar TÜRSAB Genel Kurulu’nda Bir Araya Geldi

28 Kasım 2022 Pazartesi 12:41

TURİZMİN SESİ


Mesleki desteklerin paylaşıldığı grupta yer alan kadınların bir kısmı 25.TÜRSAB Olağan Genel Kurulu’nda bir araya geldiler. Kadın Turizmciler Platformu, ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok paydaşla, bu amaca yönelik proje ve çalışmalar geliştirmektedir. 

kadin-turizmciler-platformu-kurucusu-omur-ozdemir.jpg

KAÇ ÜYEDEN OLUŞUYOR?

Yaklaşık 160 üyesi olan Kadın Turizmciler Platformu, vizyonu ve misyonu doğrultusunda yönetimlerde kadın erkek eşitliği konusunda birlik olup, başarıya ulaşmışlardır. 

kadin-turizmciler-platformu-kurucusu-omur-ozdemir-001.jpg

kadin-turizmciler-platformu-kurucusu-omur-ozdemir-002.jpg

NASIL KURULDU?

Kadınların birlik ve beraberliklerinin gücünün, gerek kendilerince gerek ise bulundukları meslek grupları dahilinde fark edilmesi ve farkındalık yaratılmasının isteği ve Turizm Yönetimlerinde eşitsiz, dışlanan konumlarının değişmesi, güçlenmesi amacı ile Antalya Domino Turizm’in Sahibi Ömür Özdemir tarafından 03 Ağustos 2018 tarihinde bir WhatsApp grubu kurularak oluşturulmuş bu grup, günbegün artan katılımcıları ile sadece Kadın Turizmcilerin bulunduğu ve gerek ticari anlamda gerek Turizm yönetimlerinde kadının güçlenmesini hedefleyen bir platform formunu almıştır.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.