22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“GLOBAL ACCESS” İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Aralık 2011 itibari ile Hollanda ofisini açan Global Access Travel, Türk seyahat acentalarına, Hollanda başta olmak üzere Benelüx ülkelerinde, ulaşımdan rehberliğe kadar geniş ürün yelpazesinde iş ortaklığı hizmeti sağlıyor

“GLOBAL ACCESS” İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

02 Şubat 2012 / 09:49

TURİZMİN SESİ


Global Access Hollanda, seyahat acentalarına Avrupa partnerleri olarak hizmet veriyor. Seyahat acentalarına, online hizmetler başta olmak üzere çeşitli ürün gruplarında iş ortaklığı sunan Global Access Travel'ın, Hollanda ofisi Aralık 2011 tarihinde faaliyetine başladı. Global Access Travel firması, Hollanda başta olmak üzere Belçika, Lüksemburg, Fransa ve Almanya genelinde, ulaşımdan rehberliğe kadar geniş ürün yelpazesi ile, Türk seyahat acentalarına 'yerel iş ortaklığı' hizmeti sunuyor.

Acentalara, B2B hizmeti veriyor
Merlin Travel Group bünyesinde yer alan Global Access Travel firması, yaklaşık 10 yıldır turizm sektöründe B2B (Business to Business) hizmeti veriyor. Diğer bir değişle, seyahat acentalarına ihtiyaç duydukları noktada, onların bir ofisi gibi çalışıp, gerekli tüm yerel hizmetleri sağlıyor. Hollanda ofisi ile yurtdışına açılan firma, Benelüx ülkeleri başta olmak üzere partnerlerinin Avrupa operasyonlarını gerekli olan konularda yönetmeye hazırdır.

Türk seyahat acentaları ile çalışarak, 2012 yılı boyunca Türkiye'den 5 bin kişiye Benelüx ülkelerinde hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydeden Global Access Travel Avrupa Direktörü Kaan Erdoğan, şunları söyledi: “Türk seyahat acentalarına, yerel partnerleri olarak ihtiyaç duydukları her konuda hizmet veriyoruz. Hollanda ofisimiz ile, Benelüx ülkeleri başta olmak üzere Avrupa turizm operasyonlarını yerinden yönetiyoruz. Havaalanı transferinden rehberliğe, konaklamadan eğlenceye, opera biletinden restoran rezervasyonuna, özel gezilerden maç biletine kadar birçok konuda, Türkçe bilen profesyonel kadromuz ile işbirliğine hazırız. Özetle, Türk seyahat acentalarına ve misafirlerine Türk misafirperverliği ile hizmet sunuyoruz” diye konuştu.
www.merlintravel.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.