22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GLOBEMEETS B2B NETWORKİNG İLE YENİ UFUKLARA DİYORUZ

Globemeets B2B Networking etkinliği, JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea Hotel’de başladı 

Globemeets B2B Networking ile Yeni ufuklara diyoruz

22 Eylül 2023 Cuma 13:16

TURİZMİN SESİ


Açılışını TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın yaptığı GlobeMeets B2B Networking Etkinliği, 25 şehirden ve KKTC’den 100’ü aşkın hosted buyer ile ve 33 ülkeden DMC, Havayolları, turizm ofisleri, kruvaziyer firmaları ve sponsor iş ortaklarını bir araya getirdi.

firuz-baglikaya-huseyin-kurt-001.JPG

Bu yıl ilk defa yapılan organizasyon ile turizm sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı ve sınırları ortadan kaldırmayı amaçladıklarını söyledi. Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği’nin (I-MICE) Başkanı Hüseyin Kurt; Hepiniz Globemeets B2B Networking'e hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı.

globemeets-kurucu-ortagi-huseyin-kurt.JPG

Bugün burada JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea Hotel ev sahipliğinde Genel Müdürümüz Okan Karadağ’ın ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bugün tüm görüşmelerde verimli işbirlikleri kurmayı kurulmasının başlamasına, var olanlarında gelişmesini hedefliyoruz.

Doğru alıcı ile doğru hizmet satıcıların bir araya gelmesine hedefliyoruz. Tüm gün gerçekleşecek B2B etkinliğimizde Anadolu’nun dillere destan misafirperverliğini yansıtalım. Anadolu'daki acentalarımızı burada ağırlıyoruz. Gururla belirtmek isterim ki Türkiye'nin 25 ayrı şehrinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden bir alıcı olmak üzere 26 ayrı şehirden 109 meslektaşımızı ağırlıyoruz.

globemeets-b2b-networkinguluslararasi-mice-endustrisi-derneginin-i-mice-baskani-huseyin-kurtjw-marriott-hotel-istanbul-marmara-sea-hotel-genel-muduru-okan-karadagtursab-baskani-firuz-bagliya-002.jpg

Bir kez daha kendilerine teşekkür ederim umarım onların bizlere gösterdiği Anadolu misafirperverliğini bizler de onları gösterebiliriz. Burada tüm gün 33 ülkede yurt dışından lokal acenta hizmeti alabilecek havayolları şirketleri acentaları ile bir araya gelebilecekler. Bugün burada İstanbul ve 26 ayrı şehirden toplamda 700’ün üzerinde acentamızı ağırlıyoruz. Bunların 109’ü 26 ayrı şehirden geldi. Bu organizasyonun gerçekleşmesine katkısı emeği olan ekibimize, aynı zamanda tüm dünyadan katılan ve İstanbul'dan burada olan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

huseyin-kurt-001.JPG

Bir kocaman teşekkür de kıymetli abim TÜRSAB başkanı Firuz Bağlıkaya'ya, çok yoğun programı içerisinde organizasyonumuzu şereflendirdi. STK başkanlarımız basın mensuplarımız ve meslektaşlarımız bir kez daha burada sizlere de teşekkür ediyorum. Hepiniz için verimli bir etkinlik olsun. Bugün çok çalışalım akşam da yorgunluğunuzu atacağımız bir networking parti var stresimizi orada atacağız hepinize teşekkür ederim dedi.


globemeets-b2b-networkinguluslararasi-mice-endustrisi-derneginin-i-mice-baskani-huseyin-kurtjw-marriott-hotel-istanbul-marmara-sea-hotel-genel-muduru-okan-karadagtursab-baskani-firuz-bagliya.jpg

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıya; MİCE sektörünün değerli acentaları saygıdeğer basın mensupları sektörü profesyonelleri ile buluşturan bu özel organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Yurtiçinden ve yurt dışından katılan seyahat acentaları ve sektör paydaşlarına hoş geldiniz diyorum. Türkiye'nin Turizm yolculuğunda mice  sekmentleri çok özel bir yere sahip. MİCE segmenti Turizm çok emek sarf ettiğimiz kişi başı geliri yükselttiğimiz en önemlilerinden birisi.Aynı zamanda turizmde ihtisaslaşmanın ve katma değerin göz önüne seren bu segmentte sektörümüzde nitelikli iş gücüde artıyor.

firuz-baglikaya.JPG

Vizyoner acentalarımızı ve MİCE , CRUISE ve GASTRONOMİ turizmindeki çalışmaları ileri noktada taşımalarını takdir ile izliyoruz. Yapılan son araştırma ve projeksiyonlar önümüzdeki yıllarda turizmin büyümeye ve payını arttıracağını gösteriyor. Bu açıdan turizmin katma değeri yüksek segment ürünlerde besleyerek büyümesine her zamankinden daha önemli hale geldi. TÜRSAB olarak biz de bu alanın gelişmesi için yapıldığına inandığımız atılan her adımı, yapılan her çalışmayı destekliyoruz. 

globemeets-b2b-networkinguluslararasi-mice-endustrisi-derneginin-i-mice-baskani-huseyin-kurtjw-marriott-hotel-istanbul-marmara-sea-hotel-genel-muduru-okan-karadagtursab-baskani-firuz-bagliya-001.jpg

İşin uzmanı kişiler tarafından organizasyon yapıldıkça sektörümüz gelişiyor. Paydaşlarla iyi bir sinerji yakalanması yararlı işbirliklerinin kurulması bakımından B2B  etkinlikleri son derece önemli ve  etkilidir.Bugün bizi burada buluşturan Globemeets B2B Networking etkinliği MİCE alanında önemli bir organizasyon. Türkiye'nin 25 ayrı şehrinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen 40’a yakın acentaları burada görüyoruz.

firuz-baglikaya-002.JPG

Globemeets B2B Networking etkinliği güçlü işbirliği ve ortak zemin hazırlamasını diliyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta uluslararası MİCE Derneği Başkanı Hüseyin Kurt'u ve derneğin Yönetim Kurulu üyesi Serdar Söyler olmak üzere tüm turizmci dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sektör için faydalı olacağına inandığım bu etkinlik tüm katılımcılara verimli geçmesini diliyorum. 

firuz-baglikaya-huseyin-kurt.JPG

Globemeets B2B Networking etkinliği konuşmasının sonrasında, GlobeMeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt,TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya'ya  plaket taktim etti.

globemeets-b2b-networkinguluslararasi-mice-endustrisi-derneginin-i-mice-baskani-huseyin-kurtjw-marriott-hotel-istanbul-marmara-sea-hotel-genel-muduru-okan-karadagtursab-baskani-firuz-bagliya-003.jpg

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea Hotel Genel Müdürü Okan Karadağ, Globemeets B2B Networking etkinliğine katılan acentalara seslendi.JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea Hotel'de misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu otel, Türkiye'nin en prestijli otellerinden biri olmayı hedefliyor. JW Marriott markası, dünyanın dört bir yanında lüks ve konforu sunan bir zincirdir. Türkiye'de 46 otelimiz var ve 2025 yılı sonuna kadar 100 otele ulaşmayı planlıyoruz. Dünyada ise 125 JW Marriott oteli bulunmaktadır. JW Marriott Istanbul Marmara Sea Hotel, İstanbul'un en yeni ve modern otellerinden biridir. 204 odası, muhteşem deniz manzarası, geniş toplantı salonları ve spa merkezi ile misafirlerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Bugüne kadar bize verdiğiniz destek ve güven için teşekkür ederiz.Otelimiz, İstanbul'un en güzel bölgelerinden biri olan Marmara Denizi kıyısında yer almaktadır. Otelimizin odaları, deniz manzaralı veya şehir manzaralı olarak seçilebilirsiniz. Otelimizin restoranlarında, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetli yemekler tadabilirsiniz. Otelimizin barlarında ise, canlı müzik eşliğinde içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.