22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GLOBEMEETS B2B NETWORKİNG, TÜRKİYE TURİZMİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLATIYOR

GlobeMeets B2B Networking, turizm dünyasının en önemli buluşmalarından biri olmaya hazırlanıyor

GlobeMeets B2B Networking, Türkiye turizminde yeni bir dönem başlatıyor

13 Eylül 2023 Çarşamba 10:50

TURİZMİN SESİ


Dünyanın dört bir yanındaki insanları bir araya getirecek ve onlara yeni işbirlikleri kurmalarını amaçlayacak olan GlobeMeets’in   arkasında, Hüseyin Kurt adlı genç bir girişimci bulunuyor. Hüseyin Kurt, GlobeMeets'i kurarken, insanların sınırları aşarak birbirleriyle turizm alanında  bağlantı kurmalarını ve dünyada daha iyi bir işbirliği sağlamalarını amaçladı. GlobeMeets, sektördeki diğer profesyonellerle kolayca bağlantı kurmayı, iş fırsatlarını paylaşmayı ve ortak projelerde çalışmanızı sağlayacak. B2B Networking, henüz başlamadan kendinden çok söz ettiren bir platform. GlobeMeets, katılımcılara hem sektörlerindeki yenilikleri takip etme hem de potansiyel iş ortaklarıyla tanışma fırsatı sunacak. Bu organizasyonun mimarları Hüseyin Kurt, GlobeMeets'in iş dünyasına yeni bir soluk getireceğini söylüyor. Hüseyin Kurt, GlobeMeets'in sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda bir topluluk olduğunu belirtiyor. GlobeMeets'in amacının, turizm iş dünyasının liderlerini bir araya getirerek yeni fikirler, işbirlikleri ve fırsatlar yaratmak olduğunu vurguluyor.

Peki GlobeMeets'i bu kadar özel kılan nedir? 

GlobeMeets'in en önemli özelliklerinden biri, Hüseyin Kurt adlı genç girişimcinin bu şirketin beyin takımını oluşturması. Hüseyin Kurt, bu başarıyı elde etmek için çok çalıştı, çok risk aldı çok yol kat etti. Türkiye turizminin en iddialı organizasyonları arasına girmeyi şimdiden başaran GlobeMeets B2B Networking, 22 Eylül 2023 Cuma günü İstanbul'da gerçekleşecek. Bu organizasyonda, outgoing pazarının önde gelen aktörleri, dünyanın farklı bölgelerinden gelen DMC'ler, havayolu şirketleri ve diğer turizm profesyonelleriyle bir araya gelerek yeni iş fırsatları yakalayacak. GlobeMeets B2B Networking, outgoing seyahat acentalarına dünyanın 30 farklı ülkesinden seçkin DMC'ler (Destination Management Company), havayolu şirketleri, kruvaziyer operatörleri ve turizm ofisleriyle tanışma ve işbirliği yapma imkanı sunuyor. 

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea'da düzenlenecek organizasyona, Türkiye'nin 22 ayrı şehrinden yüzlerce outgoing seyahat acentasının yöneticisi katılacak. Organizasyonun en önemli bölümü olan B2B görüşmeleri, profesyonel bir ortamda gerçekleştirilecek. Katılımcılar, önceden randevu alarak istedikleri DMC'ler, havayolu şirketleri ve diğer turizm profesyonelleriyle birebir görüşme yapabilecek. Böylece, yeni destinasyonlar, yeni ürünler, yeni fiyatlar ve yeni iş anlaşmaları hakkında bilgi alabilecek. GlobeMeets, B2B ağ platformları arasında yeni bir standart belirlemeye hazır.  Eğer siz de küresel turizm iş ağınızı genişletmek ve yeni fırsatlar yakalamak işinizi büyütmek istiyorsanız, GlobeMeets'i takipte kalın.

Organizasyonun diğer bir ilgi çekici bölümü ise "Networking Parti" olacak. Aynı günün akşamı kültür ve sanat merkezi Fişekhane'de düzenlenecek olan parti, katılımcılara hem eğlenme hem de iş görüşmelerine devam etme fırsatı sunacak. Partide, canlı müzik, DJ performansı, yemek ve içecek servisi olacak. GlobeMeets B2B Networking, Türkiye turizminde yeni bir dönem başlatmak üzere sizleri bekliyor.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.